0

Een veelgevraagde functie is de mogelijkheid om de factuur van leveranciers te kunnen vergelijken met de in- en verkoop zoals die in de portal is geregistreerd. We zien bij de initiële import al dat veel partners diensten en kosten tegenkomen waar ze geen verkoop voor hebben. Met de factuurcontrole kunnen we partners helpen om te zorgen dat de opgeschoonde administratie schoon blijft en dat de leveranciers die we niet synchroniseren ook een controle krijgen.
We zullen steeds meer functionaliteit toevoegen om het controleren van de facturen van alle leveranciers steeds makkelijker te maken. We beginnen met een oplossing waarmee we relatief standaard CSV-factuur exports (bijvoorbeeld met klantnummer, een order id en maandelijkse kosten) kunnen inlezen in de portal en je een overzicht kunnen geven van de mate waarin we de factuurregels kunnen koppelen aan orders en klanten in de portal.
We zullen daarna steeds meer factuur formaten ondersteunen en bijvoorbeeld gaan zorgen dat we ook de kwartaalfacturatie kunnen controleren. Daarnaast gaan we je steeds meer helpen met het vergelijken van de informatie. In het overzicht zie je welke inkoop we konden terugvinden, welke inkoop hoger of lager is dan verwacht en welke inkoop eerder begint of langer doorloopt dan je verkoop.
We zorgen er daarbij voor dat je onze conclusies kunt bevestigen zodat je ze niet meer terugziet tot ze veranderen of eenvoudig een lijstje kunt maken met de verschillen die je moet uitzoeken of waarover je een dispuut wilt starten met je leverancier.