KVK logo

Koppel ResalePartners met ALSO

Bij ALSO International houden wij niet van hit & run, wij streven naar langdurende partnerschappen en daarom investeren we graag in de relatie met u.
  • Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen
  • ResalePartners inkoopcontrole
  • Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners
  • Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers
Meer info ALSO

Wij zijn een specialist in het distribueren van toner- en inktcartridges voor elk type printer van alle bekende merken aan groothandelaren, resellers, kantoorvakhandels, inkooporganisaties, retailers en e-tailers. Wij garanderen u de beste voorwaarden en hebben meer dan 12.000 producten in ons assortiment, waarvan ruim 5.000 artikelen uit voorraad zodat u zelf geen grote voorraden hoeft aan te houden want wij kunnen u uiterst snel – veelal binnen 24 uur – beleveren.

Procesoptimalisatie

Wij proberen onze dienstverlening zo efficiënt en transparant mogelijk te houden. Zo kunt u bijvoorbeeld via onze uitgebreide webshop niet alleen 24 uur per dag bestellen, maar heeft u ook via uw eigen accountpagina inzicht in uw openstaande en historische orders, uw facturen en uw retouren. Alles helder en overzichtelijk bij elkaar. Daarnaast is het mogelijk om elke order live te volgen via ons online track & trace systeem. Tevens kunnen wij u diverse leveringsdiensten aanbieden, zoals desgewenst het direct versturen van een zending naar uw klant in een neutrale verpakking en voorzien van uw bedrijfslogo op de pakbon. U zult ervaren dat bij ons niets onmogelijk is!

– ALSO-international

Mogelijkheden ALSO

Je integreert ALSO snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

ResalePartners inkoopcontrole

Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Meer informatie over de koppeling met ALSO

 

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

Met de inkoopfactuur bijlage van ALSO kan je met de ResalePartners inkoopcontrole snel ‘gevonden’ diensten en abonnementen aanmaken voor de juiste klanten. Ook kan je direct nieuwe klanten, diensten of abonnementen aanmaken vanuit het ingelezen bestand.

ResalePartners inkoopcontrole

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit ALSO te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie.

Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners

Voortaan bepaal je zelf hoe je bundels samenstelt en wat binnen en buiten de bundel valt. Met je eigen verkoop tariefplannen ben je volledig in controle om bundels samen te stellen, hoe je met de facturatie hiervan wilt omgaan en toon je eenvoudig medewerkers en klanten informatie over het bundelverbruik in een periode of realtime (*afhankelijk van frequentie en compleetheid aangeleverde belgegevens provider)

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Geef rapportages weer die handig zijn voor diensten zoals verbruik van bundels en onverwachte kosten. Geef ook de mogelijkheid om rapportages over verbruik, bundel beheer, gebruikerskosten beheer op te vragen en krijg ook zelf inzage door dit te combineren met andere gegevens zoals contractinformatie, opmerkingen en documentatie.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers