KVK logo

Koppel ResalePartners met Axeos

Wij faciliteren onze partners om hun klanten beter van dienst te zijn met moderne en marktgerichte telefooncentrale-integraties en -oplossingen.
  • Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen
  • ResalePartners inkoopcontrole
  • Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners
  • Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers
Meer info Axeos

Axeos is een toonaangevende en innovatieve Nederlandse ontwikkelaar van cloud-PBX-oplossingen. Opgericht in 2004 door een team van gepassioneerde mensen op het gebied van technologie. We creëren betrouwbare cloud-gebaseerde voice-oplossingen voor ondernemingen en bieden deze white label aan. Axeos is actief in verschillende markten en is trots op het gebruiksgemak, de hoge kwaliteit, continuïteit en schaalbaarheid van haar oplossingen. We stellen eindgebruikers, partners en wederverkopers in staat om de kosten voor de ontwikkeling te minimaliseren en het vertrouwen te maximaliseren.

Axeos is gevestigd in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam en is volledig zelfstandig opgebouwd uit eigen middelen en vermogen. Ons team bestaat uit gepassioneerde, bekwame en gemotiveerde mensen en we investeren dan ook continue in het waarborgen van deze kwaliteit. Zo kunnen wij een uitstekende ondersteuning bieden op onze diensten. Ook werken wij op een uitzonderlijk hoog niveau aan de meest recente innovaties die passen bij de ontwikkelingen in de zakelijke markt.

– Axeos

Mogelijkheden Axeos

Je integreert Axeos snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

ResalePartners inkoopcontrole

Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Meer informatie over de koppeling met Axeos

 

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

Met de inkoopfactuur bijlage van Axeos kan je met de ResalePartners inkoopcontrole snel ‘gevonden’ diensten en abonnementen aanmaken voor de juiste klanten. Ook kan je direct nieuwe klanten, diensten of abonnementen aanmaken vanuit het ingelezen bestand.

ResalePartners inkoopcontrole

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit Axeos te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie.

Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners

Voortaan bepaal je zelf hoe je bundels samenstelt en wat binnen en buiten de bundel valt. Met je eigen verkoop tariefplannen ben je volledig in controle om bundels samen te stellen, hoe je met de facturatie hiervan wilt omgaan en toon je eenvoudig medewerkers en klanten informatie over het bundelverbruik in een periode of realtime (*afhankelijk van frequentie en compleetheid aangeleverde belgegevens provider)

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Geef rapportages weer die handig zijn voor diensten zoals verbruik van bundels en onverwachte kosten. Geef ook de mogelijkheid om rapportages over verbruik, bundel beheer, gebruikerskosten beheer op te vragen en krijg ook zelf inzage door dit te combineren met andere gegevens zoals contractinformatie, opmerkingen en documentatie.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers