KVK logo

Koppel ResalePartners met CM.com

Creëer uitstekende conversational customer experiences en zet elk gesprek om in een conversie.

 

  • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
  • 0800/0900 kickback afhandeling
  • Beheer jouw diensten in ResalePartners
  • Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers
Meer info CM.com

CM.com Voice – SIP Trunking

CM.com is een Internationale Telecom Operator die SIP Trunk diensten levert aan partners, contact centers en enterprises. CM.com gelooft hierbij sterk in een Bring Your Own Carrier principe. Hierdoor kan je bij CM.com connecteren met de PBX en Contact Center Software die jij gebruikt. Daarnaast bieden wij onze partners een Wholesale oplossing aan  die je kunt gebruiken op onze geo-redundante platformen.

CM.com biedt daarmee de oplossing die je nodig hebt.

Op ons partner geschikte platform kan je nummers hosten in 85+ landen en de SIP Trunks gebruiken voor het routeren van nationale en internationale calls. Onze Voice platform zijn beschikbaar via GUI en API en worden 24/7 door ons NOC gemonitord. De kracht van het platform is dat dit redundant is verdeeld in onder andere Nederland en over 3 continenten (Afrika, Azie, Europe). Om altijd de beste route te garanderen hebben we meer dan 25+ carriers hebben aangesloten en wordt dit continu verder uitgebreid.

En met ons dedicated team in Nederland bieden we tevens support en onderhouden en ontwikkelen we het Voice platform steeds verder. Hierdoor zijn onze SIP Trunks makkelijk te integreren met bestaande oplossingen waarbij jij zelf in controle bent over je Trunk instellingen.

Meer informatie: https://www.cm.com/nl-nl/voice/

Mogelijkheden CM.com

Je integreert CM.com Internet snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

0800/0900 kickback afhandeling

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Meer informatie over de koppeling met CM.com

 

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van CM.com. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan. Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

0800/0900 kickback afhandeling

Met de 0800 en 0900 mogelijkheden van de Portal is het mogelijk om de kickback en kosten voor de inkomende calls eenvoudig af te handelen. Zo zorg je ervoor dat je zelf in controle blijft van deze geldstromen.

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Stel je portfolio in en beheer de verschillende inkoop en verkoop diensten, contractadministratie, pakket opties, leveranciers en verbruiksmanagement. Stel afwijkingen voor specifieke klanten of groepen, Resellers/Agenten in en maak onafhankelijk van jouw leveranciers, specifieke en flexibele product-, tarief- en klantstructuren op.

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Geef rapportages weer die handig zijn voor diensten zoals verbruik van bundels en onverwachte kosten. Geef ook de mogelijkheid om rapportages over verbruik, bundel beheer, gebruikerskosten beheer op te vragen en krijg ook zelf inzage door dit te combineren met andere gegevens zoals contractinformatie, opmerkingen en documentatie.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers