Copaco koppelen met ResalePartners is zó makkelijk!

Copaco is distributeur in de Benelux en Frankrijk van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). Wij ondersteunen distributie persoonlijk én gemakkelijk met het leveren van soft- en hardware producten en cloud- en logistic services.

$

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

Automatisch en handig

$

ResalePartners complete inkoopcontrole

Slim en overzichtelijk

$

Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners

Hoe doe je dat?

N

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

Met de inkoopfactuur bijlage van Copaco kan je met de ResalePartners inkoopcontrole snel ‘gevonden’ diensten en abonnementen aanmaken voor de juiste klanten. Ook kan je direct nieuwe klanten, diensten of abonnementen aanmaken vanuit het gevonden en automatisch ingelezen bestand.

N

ResalePartners complete inkoopcontrole

Met onze inkoopcontrole halen wij via onze API koppeling een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit Copaco op voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie.

N

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Stel je portfolio in en beheer de verschillende inkoop en verkoop diensten, contractadministratie, pakket opties, leveranciers en verbruiksmanagement. Maak onafhankelijk van jouw leveranciers je eigen abonnementen en tariefplannen.

N

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Geef rapportages weer voor diensten zoals verbruik van bundels en onverwachte kosten. Geef ook de mogelijkheid om rapportages over verbruik, bundel beheer, gebruikerskosten beheer op te vragen en krijg zelf inzage door dit te combineren met andere gegevens zoals contractinformatie, opmerkingen en documentatie.