Gamma logo

Koppel ResalePartners met Gamma Communications (Dean One)

Dean One is dé telecom en internet provider voor de zakelijke markt.

Uitgelicht:

  • Maak automatisch klanten aan
  • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
  • ResalePartners inkoopcontrole
  • Stel jouw eigen belbundels samen in ResalePartners
Meer info Gamma Communications (Dean One)

Dean One is dé telecom en internet provider voor de zakelijke markt. Dean One groeit hard. Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor Dean, want Dean heeft haar diensten speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en biedt daarnaast een ongekende en onverslaanbare service. Bovendien bouwt Dean One alleen op en met de beste systemen, zoals bijvoorbeeld Broadsoft en Oracle.

– Dean One

Mogelijkheden Gamma Communications

Je integreert Gamma Communications (Dean One) automatisch, snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

Koppel jouw klanten snel aan Dean One

Importeer verkochte inkoopdiensten

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

Lees eenvoudig technische details uit

Automatische inkoopcontrole van diensten

Importeer mobiele verbruiksgegevens en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners inkoopcontrole

0800/0900 kickback afhandeling

Meer informatie over de koppeling met Gamma Communications

 

Koppel jouw klanten snel aan Gamma Communications (Dean One)

Met behulp van de ingestelde referenties bij de leveranciers en de referenties in ResalePartners en/of de boekhouding maken we snel een automatische match tussen de verschillende pakketten. Zo zorgen we ervoor dat je snel een up-to-date registratie hebt en krijg je eenvoudige rapporten op afwijkingen in klanten, diensten of andere gegevens o.b.v. de matching.

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van Gamma Communications (Dean One). De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan.

Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

Automatische inkoopcontrole van diensten

Bij het importeren van de diensten geeft ResalePartners inzicht in de wijzigingen van de inkoop. Je ontvangt een melding van onverwachte wijzigingen in de bedragen zoals een te hoog inkoopbedrag, een verkeerd afgerond bedrag of dubbele inkoopregels die al geïmporteerd zijn.

Ook geven we meldingen wanneer de inkoop lager had moeten zijn door speciale prijsafspraken of wanneer de periode niet klopt, dat wil zeggen, de inkoop start te vroeg of eindigt te laat. Daarnaast geven we aan welke inkoop je niet kan factureren omdat deze niet gekoppeld kan worden of omdat je de gekoppelde klant op inactief hebt gezet.

ResalePartners inkoopcontrole

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit Gamma Communications (Dean One) te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie.

Importeer verkochte inkoopdiensten

Het is niet meer nodig om diensten dubbel en handmatig aan te maken. De diensten en telefoonnummers van Gamma Communications (Dean One) worden door ResalePartners uitgelezen en direct gecontroleerd bij het importeren.

Zo zorg je ervoor dat dat alle diensten correct gefactureerd worden. Koppel meerdere inkoop diensten en telefoonnummers eenvoudig aan je eigen pakketten.

Lees eenvoudig technische details uit

Lees vanuit Gamma Communications (Dean One) de technische gegevens uit van diensten zoals vaste telefonie, verbindingen en andere diensten. Voortaan heb je de informatie direct inzichtelijk in ResalePartners zodat je sneller klanten kan helpen. 

Met de automatische import van de simkaartnummers, belbundels, puk codes, SIP Trunk details, gebruikersnamen, namen, fax, mobiele nummers etc. hoef je nog maar in te loggen in 1 portal en kan je direct deze gegevens aan je medewerkers en klanten tonen.

Importeer mobiele verbruiksgegevens en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) maar ook de data kosten en sms kosten nationaal en internationaal, op van Gamma Communications (Dean One). De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan en de juiste (bedrijfs)bundels gekoppeld.

Factureer eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan. Vind eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en krijg regie over het verbruik voor jouw klanten en medewerkers. 

0800/0900 kickback afhandeling

Met de 0800 en 0900 mogelijkheden van de Portal is het mogelijk om de kickback en kosten voor de inkomende calls eenvoudig af te handelen. Zo zorg je ervoor dat je zelf in controle blijft van deze geldstromen.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers