Eurofiber Unet logo

Koppel ResalePartners met Eurofiber (UNET)

Sinds 2013 is UNET B.V. onderdeel van de Eurofiber groep, die actief is in Nederland, België en Frankrijk.

  • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
  • Lees eenvoudig de technische details uit
  • Importeer verkochte inkoopdiensten
Meer info Eurofiber (UNET)

Sinds 2013 is UNET B.V. onderdeel van de Eurofiber groep, die actief is in Nederland, België en Frankrijk. Behalve UNET maken ook Dataplace, DCspine, Eurofiber, ATE, Eurafibre en Eura DC deel uit van de Eurofiber groep. Met een eigen, ruim 37.000 kilometer lang glasvezelnetwerk, acht datacenters en het connectiviteitsplatform van DCspine biedt zij bedrijven, overheden en non-profit organisaties toekomstvaste, slimme en open cloud- en connectiviteitsoplossingen.

Infrastructuur, diensten en datacenter-connectiviteit komen steeds meer samen. Om u in deze snel veranderende omgeving optimaal te kunnen bedienen, hebben we de samenwerking binnen de Eurofiber groep steeds meer geïntensiveerd. Per 1 januari 2020 is hieraan vervolg gegeven door UNET te fuseren met Eurofiber. Hierdoor optimaliseren wij onze interne processen en vergroten wij onze innovatiekracht. Waardoor we nog beter en sneller aan uw connectiviteitsbehoeftes kunnen voldoen.

– Eurofiber (UNET)

Mogelijkheden Eurofiber (UNET)

Je integreert Eurofiber (UNET)  snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

Lees eenvoudig de technische details uit

Importeer verkochte inkoopdiensten

ResalePartners inkoopcontrole

Beheer jouw diensten in ResalePartners

0800/0900 kickback afhandeling

Meer informatie over de koppeling met Eurofiber (UNET)

 

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van Eurofiber (UNET). De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan.

Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

Lees eenvoudig technische details uit

Lees vanuit Eurofiber (UNET) de technische gegevens uit van diensten zoals vaste telefonie, verbindingen en andere diensten. Voortaan heb je de informatie direct inzichtelijk in ResalePartners zodat je sneller klanten kan helpen.

Met de automatische import van de simkaartnummers, belbundels, puk codes, SIP Trunk details, gebruikersnamen, namen, fax, mobiele nummers etc. hoef je nog maar in te loggen in 1 portal en kan je direct deze gegevens aan je medewerkers en klanten tonen.

Importeer verkochte inkoopdiensten

Het is niet meer nodig om diensten dubbel en handmatig aan te maken. De diensten en telefoonnummers van Eurofiber (UNET) worden door ResalePartners uitgelezen en direct gecontroleerd bij het importeren.

Zo zorg je ervoor dat dat alle diensten correct gefactureerd worden. Koppel meerdere inkoop diensten en telefoonnummers eenvoudig aan je eigen pakketten.

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Stel je portfolio in en beheer de verschillende inkoop en verkoop diensten, contractadministratie, pakket opties, leveranciers en verbruiksmanagement. Stel afwijkingen voor specifieke klanten of groepen, Resellers/Agenten in en maak onafhankelijk van jouw leveranciers, specifieke en flexibele product-, tarief- en klantstructuren op. 

ResalePartners inkoopcontrole

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit Eurofiber (UNET) te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie.

0800/0900 kickback afhandeling

Met de 0800 en 0900 mogelijkheden van de Portal is het mogelijk om de kickback en kosten voor de inkomende calls eenvoudig af te handelen. Zo zorg je ervoor dat je zelf in controle blijft van deze geldstromen.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers