Exact Online
Exact Online koppelen met ResalePartners is zó makkelijk!

Exact is een boekhoud, financiële, ERP, HRM en CRM processen pakket waarmee je grip hebt op al jouw financiële bedrijfsprocessen via dashboards, rapportages.

Exact Online
$

Maak klanten automatisch aan in ResalePartners

Hoe werkt dat?

$

Importeer automatisch factuurinformatie in Exact Online

Snel en eenvoudig

$

Maak de PDF factuur vanuit de portal direct inzichtelijk in Exact Online

Alle informatie op één plek

N

Maak klanten automatisch aan in ResalePartners

Voortaan hoef je nog maar op 1 plek klanten aan te maken. Door de integratie met Exact Online worden klanten direct aangemaakt als debiteur in de administratie die je instelt.

N

Automatisch factuurinformatie importeren in Exact Online

Het handmatig importeren en exporteren van factuur informatie behoort tot het verleden. Bij het uitvoeren van de facturatie worden de boekingen / journalisering automatisch bijgewerkt in Exact Online. De administratie wordt zo automatisch bijgewerkt na facturatie vanuit de Portal.

N

De PDF factuur vanuit de portal is direct inzichtelijk in Exact Online

Bekijk in Exact Online direct de facturatie opgemaakt en verstuurd vanuit de ResalePartners Portal. Zo kan je werken vanuit 1 systeem en hoef je niet te wisselen tussen 2 systemen als je bezig bent in een van de administraties van Exact Online.

N

Toon de betaalstatus van facturen in ResalePartners aan medewerkers en klanten en / of automatiseer het debiteurenbeheer

De betaalstatus van factureren is in te zien op de klantkaart. Toon klanten en medewerkers of facturen betaald zijn. Klanten betalen sneller als je de betaalstatus toont. Neem contact met ons op als je waarschuwingen wil tonen bij achterstallige betalingen. Met bijwerken van de betaalstatus in de Portal heb je ook mogelijkheden om het debiteurenbeheer en de berichten volledig te automatiseren – tot aan de verzending per (aangetekende) post.