Infopact

Koppel ResalePartners met Infopact

Wij maken complexe zaken eenvoudig zodat jij je volledig kunt focussen op je bedrijf.
  • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
  • Importeer verkochte inkoopdiensten
  • Koppel jouw klanten snel aan Infopact
  • 0800/0900 kickback afhandeling
Meer info Infopact

“Krachten bundelen, daar geloven wij in! Samen met een landelijk netwerk van ICT-Partners zorgen wij ervoor dat ondernemers elke dag maximaal bereikbaar zijn. 

– Infopact

Mogelijkheden Infopact

Je integreert Infopact snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

Koppel jouw klanten snel aan Infopact

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

Importeer verkochte inkoopdiensten

0800/0900 kickback afhandeling

Meer informatie over de koppeling met Infopact

 

Koppel jouw klanten aan Infopact

Met behulp van de ingestelde referenties bij de leveranciers en de referenties in ResalePartners en/of de boekhouding maken we snel een automatische match tussen de verschillende pakketten.

Zo zorgen we ervoor dat je snel een up-to-date registratie hebt en krijg je eenvoudige rapporten op afwijkingen in klanten, diensten of andere gegevens o.b.v. de matching.

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van Infopact. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan.

Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

Importeer verkochte inkoopdiensten

Het is niet meer nodig om diensten dubbel en handmatig aan te maken. De diensten en telefoonnummers van Infopact worden door ResalePartners uitgelezen en direct gecontroleerd bij het importeren.

Zo zorg je ervoor dat dat alle diensten correct gefactureerd worden. Koppel meerdere inkoop diensten en telefoonnummers eenvoudig aan je eigen pakketten.

0800/0900 kickback afhandeling

Met de 0800 en 0900 mogelijkheden van de Portal is het mogelijk om de kickback en kosten voor de inkomende calls eenvoudig af te handelen. Zo zorg je ervoor dat je zelf in controle blijft van deze geldstromen.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers