BLU Networks

Koppel ResalePartners met NGBLU

NG-BLU Networks is één van de grootste infrastructuur onafhankelijke aanbieder van Internet-, MPLS IPVPN-, SDWAN-, Security, IP Telefonie- en Datacenter diensten.
  • Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen
  • ResalePartners inkoopcontrole
  • Beheer jouw diensten in ResalePartners
  • Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers
Meer info NGBLU

“NG-BLU Networks is een snelgroeiende, infrastructuur onafhankelijke Telecom en Internet Service Provider voor de zakelijke markt. NG-BLU Networks levert en ontwikkelt diensten als bouwstenen, waarmee professionele Telecom en ICT dienstverleners, ‘Partners’, in staat gesteld worden om hoogwaardige oplossingen aan eindklanten en gebruikers te leveren.

NG-BLU Networks richt zich op Telecom en ICT bedrijven die zoeken naar werkelijke ondersteuning, persoonlijk en op maat, van een onafhankelijke partij. Wij werken vanuit 2 locaties in Nederland: Meppel en Alkmaar. “

– NG-BLU Networks

Mogelijkheden NGBLU

Je integreert NGBLU snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

ResalePartners inkoopcontrole

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Mogelijkheden NGBLU

 

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

Met de inkoopfactuur bijlage van NGBLU kan je met de ResalePartners inkoopcontrole snel ‘gevonden’ diensten en abonnementen aanmaken voor de juiste klanten. Ook kan je direct nieuwe klanten, diensten of abonnementen aanmaken vanuit het ingelezen bestand.

ResalePartners inkoopcontrole

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit NGBLU te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie.

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Stel je portfolio in en beheer de verschillende inkoop en verkoop diensten, contractadministratie, pakket opties, leveranciers en verbruiksmanagement. Stel afwijkingen voor specifieke klanten of groepen, Resellers/Agenten in en maak onafhankelijk van jouw leveranciers, specifieke en flexibele product-, tarief- en klantstructuren op.

 

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Geef rapportages weer die handig zijn voor diensten zoals verbruik van bundels en onverwachte kosten. Geef ook de mogelijkheid om rapportages over verbruik, bundel beheer, gebruikerskosten beheer op te vragen en krijg ook zelf inzage door dit te combineren met andere gegevens zoals contractinformatie, opmerkingen en documentatie.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers