KVK logo

Koppel ResalePartners met Oxxa

Onze klanten bestaan voornamelijk uit ISP’s en professionele ICT organisaties die grote volumes domeinennamen registreren en beheren voor hun eigen organisatie of voor hun klanten.
  • Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen
  • ResalePartners inkoopcontrole
  • Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners
  • Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers
Meer info OXXA
Over Oxxa.com

Oxxa.com is onderdeel van The Registrar Company B.V., waar iedere dag 15 werknemers fulltime druk bezig zijn op onze customerservice met het up-to-date houden van onze systemen en met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten voor resellers.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit ISP’s en professionele ICT organisaties die grote volumes domeinennamen registreren en beheren voor hun eigen organisatie of voor hun klanten. Daarnaast maakt ook een groot deel van onze klanten gebruik van onze andere diensten voor resellers zoals webhosting en online back-up voor resellers.

We vinden het altijd leuk om klanten en toekomstige klanten te ontmoeten, ook als u niet meer dan nieuwsgierig bent. Bel of mail gerust eens om een afspraak te maken. Wij presenteren ons bedrijf graag aan u!

Accreditaties

Als een van de weinige ISP’s in Nederland is Oxxa.com ICANN geaccrediteerd. De ICANN is een non-profit organisatie die een aantal internet-gerelateerde taken uitvoert, zoals het maken van top-level domains en het toewijzen van domeinnamen.

Om de ICANN accreditatie rond te krijgen dienen zowel de financiële en technische aspecten binnen de organisatie op orde te zijn.

Naast ICANN heeft Oxxa.com onder andere de volgende accreditaties: SIDN / NU-Names / Nic-IT / EurID / DNSbe.”

 

– OXXA

Mogelijkheden OXXA

Met OXXA kan je voortaan handwerk veilig en betrouwbaar automatiseren. Met de integratie koppel je snel aan ResalePartners.

 

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

ResalePartners inkoopcontrole

Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Meer informatie over de koppeling met OXXA

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

Met de inkoopfactuur bijlage van OXXA kan je met de ResalePartners inkoopcontrole snel ‘gevonden’ diensten en abonnementen aanmaken voor de juiste klanten. Ook kan je direct nieuwe klanten, diensten of abonnementen aanmaken vanuit het ingelezen bestand.

ResalePartners inkoopcontrole

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit OXXA te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie.

Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners

Voortaan bepaal je zelf hoe je bundels samenstelt en wat binnen en buiten de bundel valt. Met je eigen verkoop tariefplannen ben je volledig in controle om bundels samen te stellen, hoe je met de facturatie hiervan wilt omgaan en toon je eenvoudig medewerkers en klanten informatie over het bundelverbruik in een periode of realtime (*afhankelijk van frequentie en compleetheid aangeleverde belgegevens provider)

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Geef rapportages weer die handig zijn voor diensten zoals verbruik van bundels en onverwachte kosten. Geef ook de mogelijkheid om rapportages over verbruik, bundel beheer, gebruikerskosten beheer op te vragen en krijg ook zelf inzage door dit te combineren met andere gegevens zoals contractinformatie, opmerkingen en documentatie.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers