Pocos

Koppel ResalePartners met Pocos

Onafhankelijke wholesaler met oog voor kwaliteit, innovatie én partners

Uitgelicht:

  • Koppel jouw klanten snel aan Pocos
  • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
  • Automatische inkoopcontrole van diensten
  • ResalePartners inkoopcontrole
Meer info Pocos

“Voor je klanten wil je connectiviteit die super solide is. Sneller dan het licht en degelijker dan een Duitse auto. Omdat diezelfde connectiviteit het kloppende hart is van je organisatie. En dat moet altijd blijven kloppen. Met Pocos als partner heb je dat goed geregeld. Wij leveren producten en diensten, waarop je kunt bouwen. Al meer dan 20 jaar. Enkel via het partnerkanaal. De eindklant laten wij aan jou over.

Korte lijnen, snel schakelen
Voor onze partners staan we 24/7 klaar. Om je verbindingen in topconditie te houden. En om onze uitgebreide technische skills te delen en ieder probleem op te lossen. Van bureaucratie zijn we niet zo. De lijnen zijn kort en we schakelen snel en duidelijk. Waar nodig innoveren we. Maar net zo lief zijn we je sparringpartner om samen het onmogelijke te bereiken.“

– Pocos

Mogelijkheden Pocos

Met Pocos kan je voortaan handwerk veilig en betrouwbaar automatiseren. Koppel snel aan ResalePartners.

 

Koppel jouw klanten snel aan Pocos

Importeer verkochte inkoopdiensten

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

Importeer mobiele verbruiksgegevens en koppel deze aan tariefplannen

Automatische inkoopcontrole van diensten

0800/0900 kickback afhandeling

ResalePartners inkoopcontrole

Importeer mobiele telefoniediensten en telefoonnummers

Meer informatie over de koppeling met Pocos

Koppel jouw klanten snel aan Pocos

Met behulp van de ingestelde referenties bij de leveranciers en de referenties in ResalePartners en/of de boekhouding maken we snel een automatische match tussen de verschillende pakketten. Zo zorgen we ervoor dat je snel een up-to-date registratie hebt en krijg je eenvoudige rapporten op afwijkingen in klanten, diensten of andere gegevens o.b.v. de matching.

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van Pocos. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld.

Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan. Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

Automatische inkoopcontrole van diensten

Bij het importeren van de diensten geeft ResalePartners inzicht in de wijzigingen van de inkoop. Je ontvangt een melding van onverwachte wijzigingen in de bedragen zoals een te hoog inkoopbedrag, een verkeerd afgerond bedrag of dubbele inkoopregels die al geïmporteerd zijn.

Ook geven we meldingen wanneer de inkoop lager had moeten zijn door speciale prijsafspraken of wanneer de periode niet klopt, dat wil zeggen, de inkoop start te vroeg of eindigt te laat.

Daarnaast geven we aan welke inkoop je niet kan factureren omdat deze niet gekoppeld kan worden of omdat je de gekoppelde klant op inactief hebt gezet.

ResalePartners inkoopcontrole

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit Pocos te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie.

Importeer verkochte inkoopdiensten

Het is niet meer nodig om diensten dubbel en handmatig aan te maken. De diensten en telefoonnummers van Pocos worden door ResalePartners uitgelezen en direct gecontroleerd bij het importeren. Zo zorg je ervoor dat dat alle diensten correct gefactureerd worden. Koppel meerdere inkoop diensten en telefoonnummers eenvoudig aan je eigen pakketten.

Lees eenvoudig technische details uit

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) maar ook de data kosten en sms kosten nationaal en internationaal, op van Pocos.

De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan en de juiste (bedrijfs)bundels gekoppeld. Factureer eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan. 

Vind eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en krijg regie over het verbruik voor jouw klanten en medewerkers.

0800/0900 kickback afhandeling

Met de 0800 en 0900 mogelijkheden van de Portal is het mogelijk om de kickback en kosten voor de inkomende calls eenvoudig af te handelen. Zo zorg je ervoor dat je zelf in controle blijft van deze geldstromen.

Importeer mobiele telefoniediensten en telefoonnummers

Bekijk al jouw mobiele diensten in ResalePartners.  We importeren de diensten en ook de telefoonnummers zodat je deze niet dubbel hoeft in te voeren.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers