KVK logo

Koppel ResalePartners met Red Cactus

Met Bubble van Red Cactus integreer je nagenoeg elk CRM- ERP- softwarepakket aan je telefonieomgeving.
  • Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen
  • ResalePartners inkoopcontrole
  • Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners
  • Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers
Meer info over Red Cactus
Red Cactus ontwikkelt telecom gerelateerde software met toegevoegde waarde voor (bijna) elk telefonieplatform. Denk hierbij aan CRM- ERP- integraties of andere tools die je aan je telefonieomgeving wilt koppelen. Deze te gekke software is wereldwijd verkrijgbaar via een partnerkanaal van distribiteurs, telecom resellers, telecom providers, ICT bedrijven en CRM leveranciers.
 

Maak kennis met Bubble

Met Bubble integreer je CRM-, ERP-, en administratie- software met nagenoeg elke telefonieomgeving. Benieuwd naar de functionaliteiten van Bubble of de voordelen die je eindgebruikers kunt bieden?
 
 

Eén tool voor alle platformen

Met softwaretool Bubble hoef je niet meer na te denken over platformspecifieke functies. Eén tool waarmee je nagenoeg elk telefonieplatform kunt koppelen vanuit één partnerportaal.

Mogelijkheden Red Cactus

Met Red Cactus kan je voortaan handwerk veilig en betrouwbaar automatiseren. Met de integratie koppel je snel aan ResalePartners.

 

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

ResalePartners inkoopcontrole

Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Meer informatie over de koppeling met Red Cactus

 

Importeer en converteer jouw inkoop naar diensten en abonnementen

Met de inkoopfactuur bijlage van Red Cactus kan je met de ResalePartners inkoopcontrole snel ‘gevonden’ diensten en abonnementen aanmaken voor de juiste klanten. Ook kan je direct nieuwe klanten, diensten of abonnementen aanmaken vanuit het ingelezen bestand.

ResalePartners inkoopcontrole

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit Red Cactus te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie.

Stel jouw eigen bundels samen in ResalePartners

Voortaan bepaal je zelf hoe je bundels samenstelt en wat binnen en buiten de bundel valt. Met je eigen verkoop tariefplannen ben je volledig in controle om bundels samen te stellen, hoe je met de facturatie hiervan wilt omgaan en toon je eenvoudig medewerkers en klanten informatie over het bundelverbruik in een periode of realtime (*afhankelijk van frequentie en compleetheid aangeleverde belgegevens provider)

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Geef rapportages weer die handig zijn voor diensten zoals verbruik van bundels en onverwachte kosten. Geef ook de mogelijkheid om rapportages over verbruik, bundel beheer, gebruikerskosten beheer op te vragen en krijg ook zelf inzage door dit te combineren met andere gegevens zoals contractinformatie, opmerkingen en documentatie.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers