Tele2

Koppel ResalePartners met Tele2

Wij zijn rebellen met maar één doel. Strijden tegen grenzen en limieten om iedereen te verbinden met de mogelijkheden van nu. Makkelijker, beter, sneller.

  • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
  • Beheer jouw diensten in ResalePartners
  • Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers
Meer info Tele2

Zakelijke telefonie en internet

Uw zakelijke telefonie-oplossing kan uit verschillende onderdelen bestaan. Van mobiele telefonie, vaste telefonie, hosted voice / bellen uit de cloud, een vast telefoonnummer op uw mobiel tot verschillende smartphones en natuurlijk supersnel internet. Wat uw ideale oplossing is, hangt af van het type organisatie en uw specifieke behoeften. Wij helpen u graag de beste keuze te maken. Dat doen we dagelijks voor duizenden ZZP’ers, MKB-drijven en grootzakelijke organisaties.

– Tele2

Mogelijkheden Tele2

Je integreert Tele2 snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

0800/0900 kickback afhandeling

ResalePartners inkoopcontrole

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Meer informatie over de koppeling met Tele2

 

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van Tele2. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan.

Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

0800/0900 kickback afhandeling

Met de 0800 en 0900 mogelijkheden van de Portal is het mogelijk om de kickback en kosten voor de inkomende calls eenvoudig af te handelen. Zo zorg je ervoor dat je zelf in controle blijft van deze geldstromen.

ResalePartners inkoopcontrole

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit Tele2 te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik. Zorg voor een sluitende inkoop en verkoopadministratie.

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Stel je portfolio in en beheer de verschillende inkoop en verkoop diensten, contractadministratie, pakket opties, leveranciers en verbruiksmanagement. Stel afwijkingen voor specifieke klanten of groepen, Resellers/Agenten in en maak onafhankelijk van jouw leveranciers, specifieke en flexibele product-, tarief- en klantstructuren op. 

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers