Truphone

Koppel ResalePartners met Truphone

De wereld naadloos verbinden

 

  • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
  • 0800/0900 kickback afhandeling
  • Beheer jouw diensten in ResalePartners
  • Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers
Meer info Truphone

Ons echt wereldwijde netwerk en onze complete eSIM-oplossing helpen mensen, apparaten en netwerken over de hele wereld naadloos met elkaar te verbinden, van smartphones, laptops, tablets en wearables tot de meest geavanceerde IoT-apparaten.

Als een van ‘s werelds toonaangevende vernieuwers op het gebied van eSIM-cloud- en digitale oplossingen, zijn wij eigenaar en aanbieder van een krachtig, veelzijdig platform dat provisioning en activering eenvoudiger dan ooit maakt en de kracht van eSIM in uw handen legt.

In een wereld die door digitale technologie wordt gedomineerd, zorgen fysieke simkaarten voor logistieke complexiteit, buitensporige kosten en schadelijk plastic afval, terwijl ze ons beletten het volledige potentieel van werkelijk wereldwijde connectiviteit te realiseren. Daarom richten wij ons op ‘digital first’-oplossingen voor eSIM en vertrouwen toonaangevende banken, netwerkproviders en bedrijven over de hele wereld op ons. 

– Truphone

Mogelijkheden Truphone

Je integreert Truphone snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

0800/0900 kickback afhandeling

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Meer informatie over de koppeling met Truphone

 

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van Truphone. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan. Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

0800/0900 kickback afhandeling

Met de 0800 en 0900 mogelijkheden van de Portal is het mogelijk om de kickback en kosten voor de inkomende calls eenvoudig af te handelen. Zo zorg je ervoor dat je zelf in controle blijft van deze geldstromen.

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Stel je portfolio in en beheer de verschillende inkoop en verkoop diensten, contractadministratie, pakket opties, leveranciers en verbruiksmanagement. Stel afwijkingen voor specifieke klanten of groepen, Resellers/Agenten in en maak onafhankelijk van jouw leveranciers, specifieke en flexibele product-, tarief- en klantstructuren op.

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Geef rapportages weer die handig zijn voor diensten zoals verbruik van bundels en onverwachte kosten. Geef ook de mogelijkheid om rapportages over verbruik, bundel beheer, gebruikerskosten beheer op te vragen en krijg ook zelf inzage door dit te combineren met andere gegevens zoals contractinformatie, opmerkingen en documentatie.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers