KVK logo

Koppel ResalePartners met Vodafone Ziggo

Wat voor ondernemer u ook bent, u bent altijd op zoek naar verbinding met een nieuwe klant, collega of partner. Om samen verder te leren, te kijken, te werken en te groeien. Ziggo helpt hier graag bij.
  • Koppel jouw klanten snel aan Vodafone Ziggo
  • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
  • Importeer mobiele verbruiksgegevens en koppel deze aan tariefplannen
  • 0800/0900 kickback afhandeling
Meer info Vodafone Ziggo

“Ben je op zoek naar een zakelijk internetabonnement? Een Ziggo Zakelijk abonnement is hier een goede optie voor. Bij een Ziggo abonnement krijg je alle voordelen die een particulier abonnement ook biedt, en meer! Zo kan je tijdens downtime bij een storing of tijdens onderhoud eventuele schade declareren of verhalen bij Ziggo zelf. Dit zorgt er extra voor dat Ziggo altijd zal proberen het beste uit de internetverbinding te halen.

Ziggo zakelijk internet

Voor bijna elke onderneming in Nederland heb je een werkende internetverbinding nodig. Elk bedrijf heeft wel minstens 1 computer waar zaken online geregeld moeten worden. Voor zakelijke panden heb je daarom ook een zakelijk internetabonnement nodig. Internetaanbieders zoals Ziggo bieden een montageservice aan bij elke installatie, zodat jij je alleen nog maar bezig hoeft te houden met je business. Hieronder een overzicht met de huidige zakelijke pakketten van Ziggo.

Ziggo zakelijk alles in 1 pakket

Ook voor een zakelijk alles in 1 pakket ben je bij Ziggo aan het goede adres. Als ondernemer of pandeigenaar is het vaak van belang om een goed telefoonnetwerk te hebben om het contact met partners of andere zakelijke relaties te onderhouden. In onderstaande tabel staan alle zakelijke alles in 1 pakketten van Ziggo.

Over Ziggo Zakelijk

Ziggo is in februari 2007 ontstaan uit een fusie van @Home, Casema en Multikabel. Een jaar later gingen deze bedrijven verder onder de naam Ziggo. Ziggo biedt internet, televisie en telefonie en heeft rond de 5 miljoen aansluitingen. Sinds april 2015 is Ziggo ook gefuseerd met UPC. De kabelmaatschappij is de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland en is beschikbaar in grote delen van Nederland.”

– over Ziggo Zakelijk

Mogelijkheden Vodafone Ziggo

Je integreert Vodafone Ziggo snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

Koppel jouw klanten snel aan Vodafone Ziggo

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

Importeer mobiele verbruiksgegevens en koppel deze aan tariefplannen

0800/0900 kickback afhandeling

Meer informatie over de koppeling met Vodafone Ziggo

 

Koppel jouw klanten snel aan Vodafone Ziggo

Met behulp van de ingestelde referenties bij de leveranciers en de referenties in ResalePartners en/of de boekhouding maken we snel een automatische match tussen de verschillende pakketten. Zo zorgen we ervoor dat je snel een up-to-date registratie hebt en krijg je eenvoudige rapporten op afwijkingen in klanten, diensten of andere gegevens o.b.v. de matching.

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van Vodafone Ziggo. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan.

Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

Importeer mobiele verbruiksgegevens en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) maar ook de data kosten en sms kosten nationaal en internationaal, op van Vodafone Ziggo.

De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan en de juiste (bedrijfs)bundels gekoppeld. Factureer eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan. Vind eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en krijg regie over het verbruik voor jouw klanten en medewerkers.

0800/0900 kickback afhandeling

Met de 0800 en 0900 mogelijkheden van de Portal is het mogelijk om de kickback en kosten voor de inkomende calls eenvoudig af te handelen. Zo zorg je ervoor dat je zelf in controle blijft van deze geldstromen.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers