Voiceworks: Enreach koppelen met ResalePartners is zó makkelijk!

Voiceworks is de leidende totaalleverancier van mobiele-, telefonie-, UC-, cloud- en dataoplossingen in de zakelijke markt.

$

Maak automatisch klanten aan vanuit Voiceworks: Enreach

Hoe werkt dat?

$

Importeer VoIP (SIP Trunk) diensten en telefoonnummers

Snel en eenvoudig

$

Importeer mobiele telefoniediensten en telefoonnummers

Alle informatie op één plek

N

Maak automatisch klanten aan

Voortaan hoef je nog maar op 1 plek klanten aan te maken. Door de integratie met Enreach worden klanten direct aangemaakt in ResalePartners. Het is ook mogelijk jouw boekhouding hiervoor te gebruiken, zie daarvoor onze financiële integraties.

N

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

Belkosten worden door ResalePartners direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met één verkoop tariefplan.

N

Importeer VoIP (SIP Trunk) diensten en telefoonnummers

Bekijk al jouw VoIP diensten in ResalePartners. We importeren de diensten en ook de telefoonnummers zodat je deze niet dubbel hoeft in te voeren.

N

Automatische inkoopcontrole van diensten

Bij het importeren van diensten geeft ResalePartners inzicht in de wijzigingen op basis van de inkoopfactuur. Op basis van deze wijzigingen bepaal jij welke vervolgstappen je onderneemt.

N

ResalePartners complete inkoopcontrole

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit Enreach te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik.

 

N

Lees eenvoudig technische details uit

Lees vanuit Enreach de technische gegevens uit. Met de import van de simkaartnummers, Managed Voice gebruikers, belbundels, puk codes, pin/puk koppeling mobiel Managed Voice, SIP Trunk details, gebruikersnamen, namen, fax, mobiele nummers etc. hoef je nog maar in te loggen in 1 portal.

N

Importeer mobiele telefoniediensten en telefoonnummers

Bekijk al jouw mobiele diensten in ResalePartners. We importeren de diensten en ook de telefoonnummers zodat je deze niet dubbel hoeft in te voeren.

N

Importeer mobiele verbruiksgegevens en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) maar ook de data kosten en sms kosten nationaal en internationaal, op van Enreach. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan en de juiste (bedrijfs)bundels gekoppeld.

N

Koppel Enreach snel aan jouw klanten

Koppel via ResalePartners jouw inkoopfactuur van Enreach snel en eenvoudig aan de abonnementen van jouw klanten. Automatiseer foutloos jouw inkoop- naar verkoopproces.

N

Importeer verkochte inkoopdiensten

Het is niet meer nodig om diensten dubbel en handmatig aan te maken. De diensten en telefoonnummers van Enreach worden door ResalePartners uitgelezen en direct gecontroleerd bij het importeren.

N

Stel jouw eigen belbundels samen in ResalePartners

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van Enreach. Voortaan bepaal je zelf hoe je bundels samenstelt en wat binnen en buiten de bundel valt.

 

 

N

0800/0900 kickback afhandeling

Met de 0800 en 0900 mogelijkheden van de Portal is het mogelijk om de kickback en kosten voor de inkomende calls eenvoudig af te handelen. Zo zorg je ervoor dat je zelf in controle blijft van deze geldstromen.