X2com

Koppel ResalePartners met X2com

X2com ontwikkelt innovatieve telecomdiensten van hoge kwaliteit op basis van een bewezen platform.

Uitgelicht:

  • Maak automatisch klanten aan
  • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
  • Importeer VoIP (SIP Trunk) diensten en telefoonnummers
  • Stel jouw eigen belbundels samen in ResalePartners
Meer info X2com

Hi, wij zijn X2com!

En we helpen jou graag aan nóg meer blije klanten. Hoe we dat doen? We nemen alle tijd om echt te luisteren en te horen wat jij nodig hebt op ICT- of telefoniegebied om de wensen van je klant te kunnen overtreffen. En met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van VoIP in combinatie met onze state-of the-art soft- en hardware bedenken we slimme oplossingen die ver vooruitlopen op de markt. Natuurlijk helpen we je met een feilloze implementatie, maar we ondersteunen je ook 24/7 op het gebied van techniek, administratie, marketing en zelfs sales.

– X2com

Mogelijkheden X2com

Met X2com kan je voortaan handwerk veilig en betrouwbaar automatiseren. Met de integratie koppel je snel aan ResalePartners.

 

Maak automatisch klanten aan

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

Importeer mobiele verbruiksgegevens en koppel deze aan tariefplannen

Importeer verkochte inkoopdiensten

Lees eenvoudig technische details uit

Importeer VoIP (SIP Trunk) diensten en telefoonnummers

Koppel jouw klanten snel aan X2com

Stel jouw eigen belbundels samen in ResalePartners

Beheer jouw diensten in ResalePartners

0800/0900 kickback afhandeling

Meer informatie over de koppeling met X2com

 

Maak automatisch klanten aan

Voortaan hoef je nog maar op 1 plek klanten aan te maken. Door de integratie met X2com worden klanten direct aangemaakt in ResalePartners. Het is ook mogelijk jouw boekhouding hiervoor te gebruiken, zie daarvoor onze financiële integraties.

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van X2com. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan. Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

Importeer mobiele verbruiksgegevens en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) maar ook de data kosten en sms kosten nationaal en internationaal, op van X2com. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan en de juiste (bedrijfs)bundels gekoppeld.

Importeer verkochte inkoopdiensten

Het is niet meer nodig om diensten dubbel en handmatig aan te maken. De diensten en telefoonnummers van X2com worden door ResalePartners uitgelezen en direct gecontroleerd bij het importeren. Zo zorg je ervoor dat dat alle diensten correct gefactureerd worden. Koppel meerdere inkoop diensten en telefoonnummers eenvoudig aan je eigen pakketten.

Lees eenvoudig technische details uit

Lees vanuit X2com de technische gegevens uit van diensten zoals vaste telefonie, verbindingen en andere diensten. Voortaan heb je de informatie direct inzichtelijk in ResalePartners zodat je sneller klanten kan helpen. Met de automatische import van de simkaartnummers, belbundels, puk codes, SIP Trunk details, gebruikersnamen, namen, fax, mobiele nummers etc. hoef je nog maar in te loggen in 1 portal en kan je direct deze gegevens aan je medewerkers en klanten tonen.

Importeer VoIP (SIP Trunk) diensten en telefoonnummers

Bekijk al jouw VoIP diensten in ResalePartners. We importeren de diensten en ook de telefoonnummers zodat je deze niet dubbel hoeft in te voeren

Koppel jouw klanten snel aan X2com

Met behulp van de ingestelde referenties bij de leveranciers en de referenties in ResalePartners en/of de boekhouding maken we snel een automatische match tussen de verschillende pakketten. 

Zo zorgen we ervoor dat je snel een up-to-date registratie hebt en krijg je eenvoudige rapporten op afwijkingen in klanten, diensten of andere gegevens o.b.v. de matching.

Stel jouw eigen belbundels samen in ResalePartners

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van X2com. Voortaan bepaal je zelf hoe je bundels samenstelt en wat binnen en buiten de bundel valt. Met je eigen verkoop tariefplannen ben je volledig in controle om bundels samen te stellen, hoe je met de facturatie hiervan wilt omgaan en toon je eenvoudig medewerkers en klanten informatie over het bundelverbruik in een periode of realtime (*afhankelijk van frequentie en compleetheid aangeleverde belgegevens provider)

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Stel je portfolio in en beheer de verschillende inkoop en verkoop diensten, contractadministratie, pakket opties, leveranciers en verbruiksmanagement. Stel afwijkingen voor specifieke klanten of groepen, Resellers/Agenten in en maak onafhankelijk van jouw leveranciers, specifieke en flexibele product-, tarief- en klantstructuren op.

0800/0900 kickback afhandeling

Met de 0800 en 0900 mogelijkheden van de Portal is het mogelijk om de kickback en kosten voor de inkomende calls eenvoudig af te handelen. Zo zorg je ervoor dat je zelf in controle blijft van deze geldstromen.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers