ResalePartners voegt Voiped Telecom toe aan ecosysteem!
Geplaatst op: 10 augustus 2021
Door: Maaike Schaafsma

Wij kunnen aankondigen dat Voiped Telecom vanaf heden ook deel uitmaakt van het ResalePartners Ecosysteem.

Door te kiezen voor het Ready partnership zijn klanten ervan verzekerd dat Voiped Telecom en ResalePartners samen blijven investeren om een integratie zo eenvoudig mogelijk te maken en up-to-date te houden voor klanten.

 

Samenwerkingsvisie

Door de samenwerking met Voiped Telecom kunnen klanten van Voiped Telecom en
klanten van ResalePartners eenvoudig Voiped Telecom toevoegen als leverancier en
diensten beheren en factureren.

“We maken het verkopen van telecom en ICT diensten voor Resellers makkelijk met ons
onafhankelijke platform. Als Reseller van telecom en ICT diensten neemt de complexiteit onnodig toe naarmate het aantal diensten, klanten en leveranciers toeneemt. Met onze portal beheer en factureer je al je klanten snel en eenvoudig door je leveranciers te koppelen en te controleren. Voor onze klanten is het belangrijk dat bekende leveranciers zoals Voiped Telecom actief deelnemen in ons Ecosysteem. We zijn dan ook blij dat Voiped Telecom zich bij ons heeft aangesloten als Ready partner hiermee zijn onze klanten verzekerd van een toekomstvaste integratie." Aldus Melvin Jellesma, Commercieel Directeur Resale Partners.

“Voiped Telecom is erg blij met de samenwerking met ResalePartners, onze klanten kunnen hiermee nog sneller onze diensten beheren en factureren. We zien bij steeds meer van onze klanten dat ResalePartners de juiste tool levert om de processen snel en eenvoudig in te regelen”, zegt Ferry Stienstra, CEO “Het was voor ons dan ook een logische stap om verder samen te werken met ResalePartners om onze partners verder te ontzorgen. Als organisatie zijn we gericht op samenwerkingen met partijen die onze partners kunnen versterken.”

Over Voiped Telecom

Voiped Wholesale is gespecialiseerd in het leveren van in- en outbound voice diensten in vele landen vanuit eigen entiteiten. Daarnaast kunnen wij dankzij onze Europese backbone connectiviteit aanbieden.

T.a.v. voice leveren wij in meer dan 160 inkomende telefoniediensten en bieden wij daarnaast ook maatwerk terminatie diensten aan.

M.b.t. datadiensten hebben wij een breed palet aan WBA leverstraten in Europa die wij op laag 2 binnenhalen, net als de zakelijke glasvezel of radioverbindingen.

 

Klik hier voor meer informatie

 

Over ResalePartners

ResalePartners biedt een krachtig onafhankelijk software platform waarmee je eenvoudig de verschillende leveranciers van Telecom en ICT bouwstenen samenvoegt zonder het overzicht te verliezen. ResalePartners levert de kennis, techniek en functies om alle verschillende datastromen samen te voegen in één gebruiksvriendelijk portaal voor uw klanten en medewerkers. Met onze integratie in het Ecosysteem van ResalePartners kunt u eenvoudig factureren en beheren door uw favoriete leveranciers aan elkaar te koppelen.

Wil jij Voiped Telecom live in onze portal zien werken?