Nieuwsbrief december | Nieuwe integraties en functies
Geplaatst op: 11 januari 2022
Door: Maaike Schaafsma

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met de belangrijkste nieuwtjes en informatie van de afgelopen maand. Deze maand hebben we Youfone Zakelijk toegevoegd aan ons ecosysteem! Ook lees je meer over onze koppeling met Pax8 en nieuwe mogelijkheden met gespreksbundels. Meer informatie? Zie hieronder.

Nieuwe integraties
  1. Youfone Zakelijk
    2. Pax8
Nieuwe mogelijkheden
  1. Bundels: Voeg gespreksbundels toe op vaste telefonie diensten

Nieuwe integraties

Ingram Micro logo

Youfone Zakelijk

Met onze nieuwe Ecosysteem koppeling met Youfone Zakelijk importeer je gemakkelijk verbruiksgegevens (CDR) en koppel je deze aan jouw tariefplannen. Gebruik ook de inkoopcontrole tool en maak diensten, abonnementen en inkoop aan. Hiermee controleer je inkoop eenvoudig op afwijkingen en factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten.

Pax8

Upload jouw Pax8 bijlage, gebruik de inkoopcontrole tool en maak diensten, abonnementen en inkoop aan. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen.

Nieuwe mogelijkheden

1. Bundels: Voeg gespreksbundels toe op vaste telefonie diensten
Bied nu gemakkelijk bundels aan voor jouw telefoniediensten. Voor het aanmaken van een bundel geef je aan hoeveel minuten en welke bestemming(en) de bundel bevat en geef eenvoudig bij diensten aan welke bundel je wilt koppelen. Alle gesprekken binnen de bundel worden daarmee gratis o.b.v. het bundeltarief. Alle gesprekken buiten de bundel houden een regulier tarief.