Nieuwsbrief maart | Nieuwe integraties en functies
Geplaatst op: 5 april 2022
Door: Maaike Schaafsma

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met de belangrijkste nieuwtjes en informatie van de afgelopen maand. Deze maand hebben we Portland toegevoegd aan ons ecosysteem. Ook lees je meer over onze verbeteringen en nieuwe mogelijkheden met ALSO, DSD Europe, Teamleader en facturatie mogelijkheden. Meer informatie? Zie hieronder.

Nieuwe en verbeterde integraties
  1. Portland
  2. Verbeterd: Teamleader
  3. ALSO
  4. DSD Europe
Nieuwe mogelijkheden

1. Facturatie: Stel eenvoudig in of je vooruit of achteraf wilt factureren
2. Facturatie: Hoe ga jij om met gebroken periodes?
3. Diensten en abonnementen: Toon nu ook dienst typen in de juiste taal
4. Facturatie: Onze standaard factuur lay-out is verbeterd
5. Facturatie: Neem omschrijvingen per telefoonnummer mee in de factuurexport

Nieuwe integraties

Ingram Micro logo

Portland

Upload jouw Portland inkoopfactuur bijlage, gebruik de inkoopcontrole tool en maak diensten, abonnementen en inkoop aan. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik.

Teamleader

Verbeterd: Teamleader

Met onze koppeling met Teamleader halen we nu tickets op uit Teamleader portal in recordtijd. Waar je voorheen lang moest wachten, heb je nu geen tijd meer om koffie te halen.

Teamleader

ALSO

Onze integratie met ALSO is van beta naar live gegaan! Upload jouw ALSO inkoopfactuur bijlage, gebruik de inkoopcontrole tool en maak diensten, abonnementen en inkoop aan. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen.

DSD Europe logo

DSD Europe

Ook onze integratie met DSD Europe is van beta naar live gegaan! Upload jouw DSD Europe inkoopfactuur bijlage, gebruik de inkoopcontrole tool en maak diensten, abonnementen en inkoop aan. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen.

Nieuwe mogelijkheden

1. Facturatie: Stel eenvoudig in of je vooruit of achteraf wilt factureren
Factureert u uw abonnementen altijd vooruit? Vanaf nu kan je jouw abonnementen die in een deel van de komende maand starten meteen meenemen in de facturatie. Hiermee wordt voorkomen dat het eerste termijnbedrag nog een gedeelte van de vorige maand bevat.

Heeft u een nieuw abonnement verkocht, welke start in de maand welke reeds gefactureerd is? Dan kunt u deze nu alsnog meenemen in dezelfde run. In de volgende run zal dus het normale termijnbedrag opgenomen worden in de facturatie. Hierdoor loopt u geen inkomsten mis en kan u direct factureren. Uw klant krijgt dan ook niet in de volgende maand het termijnbedrag van de vorige en komende periode gefactureerd.

2. Facturatie: Hoe ga jij om met gebroken periodes?
Met ResalePartners kunnen gebroken periodes apart gefactureerd worden. Geef eenvoudig aan of diensten, abonnementen of andere periodieke kosten die halverwege de periode ingaan of halverwege de periode worden opgezegd meegenomen moeten worden in de huidige, de volgende of in een aparte facturatie.

3. Diensten en abonnementen: Voeg jouw diensttypen toe in meerdere talen
ResalePartners biedt nu de mogelijkheid om dienstbenamingen aan te passen per ingestelde taal in de portal. Onze portal is nu beschikbaar in Engels, Frans, Duits en Nederlands. 

Biedt u buitenlandse relaties een vertaalde factuur aan? De vaste waardes zoals de NAW gegevens periodes en verbruik werden al voor u vertaald. Echter vanaf nu kunt u ook zelf een vertaling opgeven per Dienst type. Deze zal dan afhankelijk van de vooraf ingestelde taal op de factuur getoond worden. 

OUD

NIEUW

4. Facturatie: Onze standaard factuur lay-out is verbeterd
De uitlijning van de header is nu zodanig verbeterd dat alle gegevens recht onder elkaar vallen op de factuur. Dit hebben we doorgevoerd voor alle klanten die gebruik maken van onze standaard factuur lay-out.

5. Facturatie: Neem kostenplaatsen per telefoonnummer mee in de factuurexport
Verbetering kostenplaats functionaliteit. Voortaan kunnen klanten bij het maken van een export ook de verschillende kostenplaatsen zien bij rapportages en Excels die ze in de portal kunnen downloaden.