Onze nieuwe website: overzichtelijk en uitgebreid
Geplaatst op: 22 september 2020
Door: Dominique van Arkel

De nieuwe ResalePartners website geeft je een goed beeld van de diensten die wij leveren en de functies die wij ondersteunen. Wij zetten de 3 belangrijkste voor je op een rij:

1. Een tour volgen in onze portal
Krijg meer inzicht in onze krachtige portal door de tour te volgen en bekijk in één oogopslag alle functies die onze portal te bieden heeft. Je vindt ze onderaan de webpagina in het overzicht per onderdeel: klanten-/eindgebruikersportal, beheer & management, revenu assurance en third party & maatwerk onderdelen. Ze vormen de basis voor één serviceloket voor al jouw klanten, medewerkers en partners.

2. Koppel jouw favoriete software en leveranciers
Bespaar geld en tijd met automatisering en controles door al jouw favoriete tools en leveranciers eenvoudig met elkaar koppelen met onze integratiestrategie. Procesoptimalisatie resulteert in ruimte voor besparingen, een hogere klanttevredenheid en optimalisatie van jouw service in het algemeen. Klik hier voor het complete overzicht van leveranciers.

3. Bepaal zelf welke zaken wij ontwikkelen
Staat jouw gewenste integratie er toch niet tussen? Neem dan een kijkje in onze Roadmap. Het is dé plek waar je de status van ideeën van andere klanten kunt bekijken of zelf nieuwe ideeën kunt melden. Wij beoordelen vervolgens met andere partners of jouw wensen alsnog in te vullen zijn.