Past ResalePartners bij jullie?

We zijn met ResalePartners gestart omdat we geloven dat ‘Resale’ van Telecom en ICT diensten eenvoudig is met een slimme open en onafhankelijke software.

Onze oplossing is gebaseerd op 20 jaar maatwerkervaring in de Telecom en ICT. We voegen steeds nieuwe leveranciers en Telecom en ICT specifieke functies toe. Onze klanten kunnen hierdoor vertrouwen op een toekomstvaste oplossing.

Meer dan 100.000 facturen per maand

Bepaal eenvoudig en flexibel alle tarieven, pakketten en marges op al je diensten, gesprekken en over al je leveranciers heen – met 1 druk op de knop.

Bespaar tijd en geld door onze automatisering en de controles. Doordat het platform gebouwd is voor Telecom en ICT bedrijven krijgen klanten en medewerkers de juiste informatie en ben je in staat om de klantervaring en tevredenheid centraal te stellen.

Onze beloftes

Grotere ondernemingswaarde

Werk slimmer samen met leveranciers en wordt voor jouw kernprocessen onafhankelijk door deze in eigen beheer uit te voeren.

Onafhankelijk en toekomstvast

Open en flexibel platform geeft ruimte om de ideale bouwstenen van techniek en leveranciers onafhankelijk en eenvoudig samen te stellen. 

Complexiteit administratie en beheer wegnemen

Door controles worden fouten voorkomen en is er meer tijd vrij om te kunnen focussen op wat echt belangrijk is klanttevredenheid en snel en flexibel reageren op kansen in de markt of uitbreiden van het portfolio.

Kwaliteit

Facturatie zou leuk moeten zijn. Proces optimalisatie geeft ruimte voor besparingen en klanttevredenheid verbetering. Klantgerichtheid wint en bindt klanten.

Stroomlijn jouw processen voor optimale bedrijfsresultaten

Met onze portal kun je eindklanten flexibel factureren met eindeloze mogelijkheden. Wij rapporteren over verbruik, bundels, omzet, contracten en nog veel meer. Geef jouw eindklanten een eigen omgeving, in jouw huisstijl, waar zij alle relevante informatie voor hun bedrijf, gemakkelijk terug kunnen vinden.

Van bestelling tot boekhouding

Bespaar tijd en geld door het automatiseren van dubbel werk. De tijd die facturatie kost, de handmatige controles en de afhankelijkheid van een paar collega’s lossen we op zodat jij je weer kan focussen op wat echt belangrijk is, de tevredenheid van jouw klanten.

1

Automatisch leveranciers koppelen

2

Fouten voorkomen in inkoop en verkoop

3

maak eigen pakketten met meer marge

4

Snel en flexibel factureren

Bekijk de 100+ leveranciers die we nu al integreren