ResalePartners voegt Go-Trex toe aan ecosysteem!
Geplaatst op: 6 september 2022
Door: Maaike Schaafsma

We zijn trots om aan te kondigen dat Go-Trex deel uitmaakt van het ResalePartners Ecosysteem!

Door te kiezen voor het Ready partnership weten onze klanten zeker dat Go-Trex en ResalePartners samen blijven investeren om een integratie zo eenvoudig mogelijk te maken en up-to-date te houden voor klanten.

 

Samenwerkingsvisie

“We zijn met ResalePartners gestart omdat we geloven dat ‘Resale’ van Telecom en ICT diensten eenvoudig is met onze slimme open en onafhankelijke software. Als Reseller van telecom en ICT diensten neemt de complexiteit onnodig toe naarmate het aantal diensten, klanten en leveranciers toeneemt. Met onze portal beheer en factureer je al je klanten snel en eenvoudig door je leveranciers te koppelen en te controleren. Voor ons was een logische stap om te koppelen met Go-Trex. Samen maken wij resale makkelijk en zullen wij blijven investeren om onze klanten blij te maken.” Aldus Melvin Jellesma, Commercieel Directeur ResalePartners.

“Van xDSL tot zakelijk glasvezel, we hebben er verstand van. Termen zoals Dual Homed, Multi-Homed, Dual Multihomed, Redundantie, IP-VPN en Dark fibers zijn ons zeker niet onbekend. Bij ons zitten collega’s met verstand van netwerken, connectiviteitsoplossingen en de markt. Kortom, we zijn je ideale sparringpartner. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat bedrijven door heel Nederland volledig ontzorgd zijn op het gebied van ICT. Je wilt je eindklant altijd de beste oplossing bieden, doordat je gebruikmaakt van de door ons aangeboden diensten, trainingen en ondersteuning maken we dit samen mogelijk.Vrijheid in propositie en branding zorgen ervoor dat je onze diensten volledig onder je eigen naam aan je klanten kan aanbieden. Je bent de ICT-totaalleverancier voor jouw klanten en voor elke technische uitdaging heb je een passende internet solution!”, zegt Boy Arenas van der Keur, Salesmanager Go-Trex

Over Go-Trex

Go-Trex is de onafhankelijke wholesale internet solution partner in de zakelijke markt. Onze partners en hun klanten staan bij ons centraal. Bekijk hier meer over Go-Trex: https://go-trex.com

 

Over ResalePartners

Met ResalePartners combineer en controleer je onafhankelijk alle Telecom en ICT leveranciers eenvoudig. Je koppelt, integreert, rapporteert en beheert al jouw inkoop- en verkoop. We halen inkoop bestanden op bij al jouw leveranciers en koppelen jouw applicaties om zo alles automatisch in te kunnen lezen. Zo controleer je gemakkelijk of alles klopt en factureer je snel, flexibel en onafhankelijk jouw diensten vanuit verschillende leveranciers op 1 factuur.

Wil jij Go-Trex live in onze portal zien werken?