ResalePartners voegt Twikey toe aan ecosysteem!
Geplaatst op: 10 november 2022
Door: Maaike Schaafsma

We zijn trots om aan te kondigen dat Twikey deel uitmaakt van het ResalePartners Ecosysteem!

We zijn trots om aan te kondigen dat ook Twikey deel uitmaakt van het ResalePartners Ecosysteem! Door te kiezen voor het Ready partnership weten onze klanten zeker dat Twikey en ResalePartners samen blijven investeren om een integratie zo eenvoudig mogelijk te maken en up-to-date te houden voor klanten.

 

Samenwerkingsvisie

“We zijn met ResalePartners gestart omdat we geloven dat ‘Resale’ van Telecom en ICT diensten eenvoudig is met onze slimme open en onafhankelijke software. Als Reseller van telecom en ICT diensten neemt de complexiteit onnodig toe naarmate het aantal diensten, klanten en leveranciers toeneemt. Controleer en factureer alle Telecom en ICT leveranciers en integreer ons platform eenvoudig met Twikey. Samen maken wij resale makkelijk en zullen wij blijven investeren om onze klanten blij te maken.” Aldus Melvin Jellesma, Commercieel Directeur ResalePartners.

“Twikey ontzorgt partners, klanten en consumenten in hun betaalverkeer. Door maximale conversie naar terugkerend betalen, automatisering van het interne automatische incassoproces en een uitgebreid failure management maakt Twikey betalingen eenvoudig.”, zegt Braim Bojada, Partnership Manager Twikey

Waarom Twikey?

  • Maximale conversie naar automatisch betalen
  • Automatisering van het interne incassoproces
  • Geautomatiseerd opvolgingsproces van gefaalde transacties

Over Twikey

Twikey ontzorgt partners, klanten en consumenten in hun betaalverkeer. Door een maximale conversie naar recurrent betalen, automatisering van het interne automatische incasso en een geautomatiseerd opvolgingsproces van gefaalde transacties maakt Twikey betalen eenvoudig.

Met de bijzonder toegankelijke app, creëert en beheert u automatische incasso’s eenvoudig. Onze software is compatibel met die van de grootbanken en software-leveranciers waardoor een automatische incasso via de eigen bank of voorkeurspartner geïnd worden. Naast automatische incasso biedt Twikey ook alle andere betaalmethodes aan. Lees meer op: https://www.twikey.com/nl/

 

Over ResalePartners

Met ResalePartners combineer en controleer je onafhankelijk alle Telecom en ICT leveranciers eenvoudig. Je koppelt, integreert, rapporteert en beheert al jouw inkoop- en verkoop. We halen inkoop bestanden op bij al jouw leveranciers en koppelen jouw applicaties om zo alles automatisch in te kunnen lezen. Zo controleer je gemakkelijk of alles klopt en factureer je snel, flexibel en onafhankelijk jouw diensten vanuit verschillende leveranciers op 1 factuur.

Wil jij Twikey live in onze portal zien werken?