ResalePartners

Indirect kanaal

Of je nu agenten (dealers), Resellers/Wholesalers of ISPs hebt, alle mogelijkheden voor een indirect kanaal zijn beschikbaar.

Stel eenvoudig per partner de verdiensten in, wie de factuur stuurt naar de klant en geef ze eventueel een eigen portal in eigen huisstijl. Geef ook de eindklanten mogelijkheden om in te loggen.

Beheer eenvoudig een indirect kanaal

Een eigen omgeving voor jouw agenten, resellers, dealers en wholesale

Bepaal wie de factuur stuurt

Soms wil een partner zelf factureren, andere partners willen alleen een commissie. Ook is het mogelijk om het logo van de partner op de factuur te vermelden.

Je kan partners ook helpen met factureren.

Eigen portal voor partner en klant van de partner (eindgebruiker)

Geef partners de mogelijkheid om in te loggen en informatie over de klanten in te zien, geef de portal een eigen adres en laat deze aansluiten op de huisstijl van de partner. Biedt klanten van de partner mogelijkheden om in te loggen en factureren en tickets in te zien in deze huisstijl.

Beheer inzage in diensten, tickets en prijzen

Bepaal wat partners wel en niet mogen zien en welke mogelijkheden een partner heeft op basis van het profiel partner (agent, wholesaler of ISP). Bepaal welke mogelijkheden klanten hebben of laat partners dit instellen voor de eigen klanten.

Beheer eenvoudig API tokens

Stel API tokens in voor applicaties voor een veilige toegang en beheer van de verschillende gekoppelde systemen. Voor meer informatie zie api.resalepartners.nl

Beheer inkoop, korting en commissie afspraken

Bepaal per partner eenvoudig wat de inkoop tarieven zijn voor diensten of wat de kortingen zijn die de partner krijgt op de inkoop van artikelen.

Stel dit in per groep van diensten en/of per product voor zowel de eenmalige als maandelijkse kosten. Bepaal voor tariefplannen wat de kortingen zijn op gesprekskosten per tariefgroep.

Staffelkortingen instellen

Draai eenvoudig een overzicht uit met aantallen per partner en omzet ontwikkeling. op producten. Bepaal staffels en wijzig daarmee de kortingen periodiek.
Favicon

“We waren altijd een dag bezig met de facturatie van onze partners. Nu factureren we samen met alle andere facturatie binnen twee uur.”

Meest gestelde vragen en statements

Iedere partner heeft andere afspraken dat kost veel tijd en onderhoud

Voortaan stel je per partner de regels in die gelden via het commissie profiel. Hiermee stel je de kortingen en kickbacks in die gelden voor deze partner. Een partner met afwijkingen, kopieer het profiel en stel eenvoudig de afwijkingen in voor deze specifieke partner.

Je stelt eenvoudig tarieven in per product of per kostentype of groep producten. Zo hoef je niet steeds de producten bij te werken als je hebt afgesproken dat de korting X was op de maandelijkse kosten.

Afwijkende afspraken voor specifieke klanten zijn erg lastig

Je hebt altijd de mogelijkheid om de specifieke afspraken per partner te overschrijven voor speciale condities die gelden voor een specifiek project. Je stelt dat in op de specifieke klant.

Facturatie van partners is per partner anders, soms factureren wij, soms zij

Voortaan regel je dit één keer in per partner, hierna gaat dit automatisch.

Stroomlijn jouw processen voor optimale bedrijfsresultaten

Met onze portal kun je eindklanten flexibel factureren met eindeloze mogelijkheden. Wij rapporteren over verbruik, bundels, omzet, contracten en nog veel meer. Geef jouw eindklanten een eigen omgeving, in jouw huisstijl, waar zij alle relevante informatie voor hun bedrijf, gemakkelijk terug kunnen vinden.

Van bestelling tot boekhouding

Bespaar tijd en geld door het automatiseren van dubbel werk. De tijd die facturatie kost, de handmatige controles en de afhankelijkheid van een paar collega’s lossen we op zodat jij je weer kan focussen op wat echt belangrijk is, de tevredenheid van jouw klanten.

1

Automatisch leveranciers koppelen

2

Fouten voorkomen in inkoop en verkoop

3

maak eigen pakketten met meer marge

4

Snel en flexibel factureren

Bekijk de 100+ leveranciers die we nu al integreren