ResalePartners

KPN Wholesale Mobiel koppeling

Koppel, integreer en automatiseer jouw KPN Wholesale Mobiel contract met onze onze bestelstraat en workflowengine. Integreer alle geautomatiseerde mogelijkheden eenvoudig en snel of roep functies aan via de API.
KPN wholesale

Integreer KPN Wholesale Mobiel betrouwbaar en snel

Implementeer de KPN Wholesale Mobiel leverstraat

Alle processen die aangeboden worden door KPN Wholesale Mobiel om te automatiseren kunnen wij ondersteunen met een overzichtelijke geautomatiseerde bestelstraat en workflow.

Nummer en porteringsmanagement

Op onze integratie van KPN Wholesale Mobiel vindt je meer informatie over de mogelijkheden van deze koppeling. We ondersteunen de verschillende nummer aanvraag, ophef en wijzigingsprocessen geautomatiseerd.

Combineer met provisioning telefoonnummers op SBC’s en Voice Gateways en Proxies

We kunnen ook ook ondersteunen bij de provisioning en whitelisting van de telefoonnummers op de SBC’s of Gateways. Ook kan je processen zoals het reserveren en uitgeven van nieuwe nummers automatiseren. 

Favicon

“De KPN Wholesale mobiel integratie stelt ons in staat om snel te handelen en te leveren aan onze klanten.”

Meest gestelde vragen en statements

Een KPN Wholesale mobiel koppeling onderhouden en bouwen kost veel geld en tijd

Wij hebben specialisten die deze koppeling voor meerdere partijen onderhouden. Koppel jouw eigen KPN Wholesale Mobiel account account snel en veilig met onze Portal.

Ik wil jullie koppeling integreren met mijn eigen systemen

Dat is mogelijk, we ondersteunen mogelijkheden om via API via jouw account jouw eigen KPN Wholesale mobiel integratie aan te spreken. Ook kan je de workflow engine gebruiken om jouw processen te automatiseren en te integreren zoals ticketing en bestelformulieren.

KPN Wholesale Mobiel wijzigt steeds de processen

Door samen gebruik te maken van de kennis van de automatsering voor KPN Wholesale Mobiel kunnen we sneller maatwerk opleveren door ons kennisniveau.

Stroomlijn jouw processen voor optimale bedrijfsresultaten

Met onze portal kun je eindklanten flexibel factureren met eindeloze mogelijkheden. Wij rapporteren over verbruik, bundels, omzet, contracten en nog veel meer. Geef jouw eindklanten een eigen omgeving, in jouw huisstijl, waar zij alle relevante informatie voor hun bedrijf, gemakkelijk terug kunnen vinden.

Van bestelling tot boekhouding

Bespaar tijd en geld door het automatiseren van dubbel werk. De tijd die facturatie kost, de handmatige controles en de afhankelijkheid van een paar collega’s lossen we op zodat jij je weer kan focussen op wat echt belangrijk is, de tevredenheid van jouw klanten.

1

Automatisch leveranciers koppelen

2

Fouten voorkomen in inkoop en verkoop

3

maak eigen pakketten met meer marge

4

Snel en flexibel factureren

Bekijk de 100+ leveranciers die we nu al integreren