ResalePartners

KPN Wholesale WBA koppeling

Koppel, integreer en automatiseer jouw KPN WBA contract met onze onze bestelstraat en workflowengine. Integreer alle geautomatiseerde mogelijkheden eenvoudig en snel of roep functies aan via de API.
KPN wholesale

Integreer KPN Wholesale WBA betrouwbaar en snel

Implementeer de KPN Wholesale WBA leverstraat

Alle processen die aangeboden worden door KPN Wholesale WBA m te automatiseren kunnen wij ondersteunen met een overzichtelijke geautomatiseerde bestelstraat en workflow. Krijg een B2B/XML koppeling die begrijpelijk is en goed werkt.

Automatiseer leveringen voor nieuwe lijnen, wijzigingen en annuleringen

Er zijn veel verschillende order types bij KPN waarbij je allerlei leveringen mogelijk maakt (met en zonder) fysieke handelingen. Lever eenvoudig de verschillende xDSL en glas verbindingen met onze KPN Wholesale WBA leverstraat koppeling. Het is ook mogelijk om te annuleren of wijzigingen door te voeren met de koppeling.

Combineer met provisioning telefoonnummers op SBC’s en Voice Gateways en Proxies

We kunnen ook ook ondersteunen bij de provisioning en whitelisting van de telefoonnummers op de SBC’s of Gateways. Ook kan je processen zoals het reserveren en uitgeven van nieuwe nummers automatiseren. 

Vraag snel informatie op over de aansluitingen

Carrier Information Product Carrier Information Product levert de informatie die vaak nodig is om leveringen mogelijk te maken. Met de informatie over de fysieke infrastructuur en actieve services (breedband en traditionele telefonie) geleverd op het ISRA punt bij de klant – kan je orders voorbereiden. Door de koppeling kan je deze gegevens eenvoudig ophalen.

KPN Wholesale WBA Inkoopcontrole

Met de inkoopcontrole is het mogelijk om de ontvangen factureren te controleren van KPN Wholesale voor de WBA koppeling. Bekijk afwijkingen en verschillen zodat je inkoop en verkoopadministratie op elkaar aansluit.

Favicon

“De KPN Wholesale WBA integratie stelt ons in staat om snel te handelen en te leveren aan onze klanten.”

Meest gestelde vragen en statements

Een KPN Wholesale WBA koppeling onderhouden en bouwen kost veel geld en tijd

Wij hebben specialisten die deze koppeling voor meerdere partijen onderhouden. Koppel jouw eigen KPN Wholesale WBA account account snel en veilig met onze Portal.

Ik wil jullie koppeling integreren met mijn eigen systemen

Dat is mogelijk, we ondersteunen mogelijkheden om via API via jouw account jouw eigen KPN Wholesale WBA integratie aan te spreken. Ook kan je de workflow engine gebruiken om jouw processen te automatiseren en te integreren zoals ticketing en bestelformulieren.

KPN Wholesale WBA wijzigt steeds de processen

Door samen gebruik te maken van de kennis van de automatsering voor KPN Wholesale WBA kunnen we sneller maatwerk opleveren door ons kennisniveau.

Stroomlijn jouw processen voor optimale bedrijfsresultaten

Met onze portal kun je eindklanten flexibel factureren met eindeloze mogelijkheden. Wij rapporteren over verbruik, bundels, omzet, contracten en nog veel meer. Geef jouw eindklanten een eigen omgeving, in jouw huisstijl, waar zij alle relevante informatie voor hun bedrijf, gemakkelijk terug kunnen vinden.

Van bestelling tot boekhouding

Bespaar tijd en geld door het automatiseren van dubbel werk. De tijd die facturatie kost, de handmatige controles en de afhankelijkheid van een paar collega’s lossen we op zodat jij je weer kan focussen op wat echt belangrijk is, de tevredenheid van jouw klanten.

1

Automatisch leveranciers koppelen

2

Fouten voorkomen in inkoop en verkoop

3

maak eigen pakketten met meer marge

4

Snel en flexibel factureren

Bekijk de 100+ leveranciers die we nu al integreren