ResalePartners

Monitoring Integratie

Koppel technische systemen aan de Portal en geef inzichten aan medewerkers en klanten voor de belangrijkste gegevens.

Monitor en beheer zonder de portal te verlaten

Duidelijk overzicht houden

De belangrijkste informatie direct bij de hand

Vanuit de monitoring van diverse systemen kan eenvoudig getoond worden of een dienst nog naar behoren werkt. Bijvoorbeeld of een internet verbinding online is, wat het verbruik is geweest (uitlezen via SNMP) en of het IP adres bereikbaar is.

Zo kan iedere medewerker snel zien of er een probleem is. Ook is het mogelijk om snel door te klikken naar het beheersysteem waar alle informatie beschikbaar is.

Geen zoektocht meer naar informatie

Waar mogelijk lezen we alle relevante technische informatie uit vanuit de systemen van de leverancier. Zo zijn telefoonnummers, IP-adressen, service id’s en andere relevante technische gegevens direct inzichtelijk samen met referentie nummers. E.e.a. is afhankelijk van de ecosysteem integratie, zie ecosysteem pagina.

Klik direct door naar technische backend systemen

Met smart links is het mogelijk om direct door te klikken naar de technische systemen. Denk bijvoorbeeld aan het inloggen op de router, de monitoring of een specialistisch beheer systeem. Zo is de portal het centrale startpunt voor de klant en medewerker.

Intergreer monitoring met ticketing

Het is altijd mogelijk om een ticket aan te maken op een dienst, het is mogelijk om automatisch een ticket aan te maken op het moment dat vanuit de monitoring gesignaleerd wordt dat er een storing is. Dit ticket is direct inzichtelijk in de portal in eigen huisstijl voor de klant als de ticketing ook geïntegreerd is in de portal.

Geef klanten inzicht in verbruik en utilisatie

Een klant kan voortaan zelf zien of verbindingen ‘vol’ lopen en hoe het gebruik is van de telefonie diensten, als jij besluit om dit inzichtelijk te maken voor de klant. Zoek je meer mogelijkheden kijk dan vooral nog even naar Telecom Expense Management

Favicon

“Met de dashboards ontdekte ik klanten waar we niet alle diensten verkochten nog en waar we te weinig verdienden.”

Meest gestelde vragen en statements

Ik wil de klant wel laten inloggen maar niet in verschillende portals of met minder mogelijkheden..

Voortaan toon je aan jouw klant in de portal de belangrijkste gegevens die je wilt ontsluiten zoals factuur informatie, dienstinformatie en gegevens vanuit de monitoring en tickets. E.e.a. is wel afhankelijk van de leveranciers en systemen die je gebruikt zie het ecosysteem voor een actueel overzicht

Mijn klanten kunnen zelf niet eenvoudig zien of er een storing is, onderhoud of of de diensten goed werken.

Als je jouw storingen, onderhoud en tickets koppelt aan de portal samen met de monitoring heeft een klant een actueel overzicht van verstoringen en onderhoudsmeldingen gecombineerd met openstaande tickets (aangemaakt vanuit de monitoring) en de belangrijkste monitoring informatie. Je kan je klant zo sneller up-to-date houden van vorderingen en deze belt pas nadat deze heeft gezien dat er een storing bekend is.

Mijn monitoring systeem is te complex voor klanten of kan ik niet beperken in de opties beschikbaar.

Voortaan geef je je klanten toegang tot alleen de belangrijkste gegevens in de portal. 

Stroomlijn jouw processen voor optimale bedrijfsresultaten

Met onze portal kun je eindklanten flexibel factureren met eindeloze mogelijkheden. Wij rapporteren over verbruik, bundels, omzet, contracten en nog veel meer. Geef jouw eindklanten een eigen omgeving, in jouw huisstijl, waar zij alle relevante informatie voor hun bedrijf, gemakkelijk terug kunnen vinden.

Van bestelling tot boekhouding

Bespaar tijd en geld door het automatiseren van dubbel werk. De tijd die facturatie kost, de handmatige controles en de afhankelijkheid van een paar collega’s lossen we op zodat jij je weer kan focussen op wat echt belangrijk is, de tevredenheid van jouw klanten.

1

Automatisch leveranciers koppelen

2

Fouten voorkomen in inkoop en verkoop

3

maak eigen pakketten met meer marge

4

Snel en flexibel factureren

Bekijk de 100+ leveranciers die we nu al integreren