ResalePartners

Omzet Dashboard

Met het Omzet dashboard krijg je snel een overzicht van de omzet en marge in een periode. Zie snel de verdeling in maandelijkse vaste abonnementen, variabele en eenmalige omzet en marges in een periode.

Inzage in marges en omzet zoals jij het wilt

Krijg gemakkelijk en snel inzage.

Alle omzet en marge overzichtelijk met historie

Je bekijkt eenvoudig de laatste 13 maanden zodat je eenvoudig kan zien wat de omzet en marge was 1 jaar geleden en iedere maand ertussen.

Van iedere maand zie je direct de omzet en marge per kosten type (vast, eenmalig en variabel) en de omzet en marge verdeeld over de verschillende diensten die je totaal hebt samen met het aantal klanten in die betreffende maand.

Overzichten per accountmanager

Het volledige dashboard is te filteren op accountmanager. Je ziet dan direct de omzet en marge ontwikkeling voor de afgelopen 13 maanden per kostentype (vast, eenmalig en variabel) en de verdeling van omzet en marge voor de diensten die de klanten afnemen gekoppeld aan de accountmanager met het aantal klanten wat deze bedient.

Omzet en margeverdeling per accountmanager bekijken

Als je doorklikt kan je de omzet en marge groeperen per accountmanager om zo te vergelijken hoeveel omzet en marge iedere accountmanager beheert. Ook dit overzicht kan je filteren op kostentypes, diensten klanten en producten

Verbruiksoverzichten bekijken

Bekijk eenvoudig overzichten met specificaties voor het kostentype variabele kosten. Zo zie je snel waar de omzet en marge vanuit de variabele kosten door gerealiseerd wordt en het verloop hiervan.

Filter op 1 klant, moeder- of dochterbedrijf

Het volledige dashboard is te filteren op 1 klant of op een ‘moeder’ bedrijf en alle onderliggende ‘dochters’. Je ziet dan voor de afgelopen 13 maanden de omzet en marge per kostentype (vast, eenmalig en variabel) en de marge en omzet voor de verschillende diensten van deze klant, en het aantal dochters.

Eenvoudig export en doorlinken naar klantkaart

Vanuit het overzicht klik je eenvoudig door naar de klantkaart en maak je een export.

Omzet en marge per product bekijken

Als je doorklikt kan je de omzet en marge groeperen per dienst om zo te vergelijken hoeveel omzet en marge iedere dienst actief is en hoe dit verloopt. Ook dit overzicht kan je filteren op kostentypes, diensten klanten en producten.

Omzet en marge ontwikkeling per klant

Als je doorklikt op het dashboard zie je per maand een overzicht van de klanten. Je kan snel de procentuele verschillen zien per maand. Bij fluctuaties kan je ervoor kiezen om verschillende kostentypes aan of uit te zetten.

Zo kan je snel alleen de eenmalige kosten bekijken of juist de eenmalige kosten of variabele kosten ´uitzetten´ om zo te bekijken of er groei of krimp zit in de maandelijkse kosten

Favicon

“Het is prettig om snel te kunnen zien hoe de marge en omzet was van deze maand in vergelijk met eerdere maanden, zonder in te loggen op de boekhouding.”

Meest gestelde vragen en statements

Ik mis een goed overzicht van mijn totale marge en omzet per maand en diensten.

Met het omzetdashboard kan je snel en eenvoudig een overzicht krijgen van de omzet en marge van de afgelopen periode.

Ik vind het lastig om de ontwikkeling van een klant te bekijken.

Door door te klikken op een maand zie je de ontwikkeling per klant, je kan daarnaast nog andere filters toe passen voor meer overzichten.

Ik heb nu een slecht overzicht van de ontwikkeling van de groei van mijn diensten.

Naast de totaal overzichten per maand is het mogelijk om in de portal verder in te zoomen via het omzet dashboard op het verloop in een bepaalde periode. Zo kan je als je doorklikt op de totale omzet het verloop van de verschillende producten in omzet en marge per kostentype (vast, eenmalig en variabel) bekijken.

Stroomlijn jouw processen voor optimale bedrijfsresultaten

Met onze portal kun je eindklanten flexibel factureren met eindeloze mogelijkheden. Wij rapporteren over verbruik, bundels, omzet, contracten en nog veel meer. Geef jouw eindklanten een eigen omgeving, in jouw huisstijl, waar zij alle relevante informatie voor hun bedrijf, gemakkelijk terug kunnen vinden.

Van bestelling tot boekhouding

Bespaar tijd en geld door het automatiseren van dubbel werk. De tijd die facturatie kost, de handmatige controles en de afhankelijkheid van een paar collega’s lossen we op zodat jij je weer kan focussen op wat echt belangrijk is, de tevredenheid van jouw klanten.

1

Automatisch leveranciers koppelen

2

Fouten voorkomen in inkoop en verkoop

3

maak eigen pakketten met meer marge

4

Snel en flexibel factureren

Bekijk de 100+ leveranciers die we nu al integreren