ResalePartners

Contract Dashboard

Met het Contracten Dashboard heb je altijd direct inzicht in welke contracten wanneer aflopen. Bespaar uren uitzoekwerk en zie in één oogopslag welke klanten met welke contracten wanneer aflopen. Om snel bij te sturen zie je direct de omzet en marge per klant en per contract.

Altijd een up-to-date Contractadministratie

Krijg inzage in wat, wanneer afloopt en onderneem actie.

Kijk vooruit – wat af gaat lopen

Je ziet direct hoeveel klanten in contract zitten dit jaar, tot einde jaar of zelfs de aankomende jaren. Bekijk eenvoudig per maand welke klanten, omzet en marge contractvrij is.

Op tijd verlengen!

We herinneren je op het juiste moment aan aflopende contracten. Geef klanten geen kans om op te zeggen. Zie vooraf wanneer welke klanten uit contract lopen.

Duidelijk overzicht per klant

Bekijk per klant snel welke contracten wanneer aflopen. Bekijk de omzet van deze contracten en wat de marge is die je erop verdient.

Compleet veilig inzicht voor jouw collega’s

Om jouw contracten optimale veiligheid te geven hebben we binnen ResalePartners een functie hiërarchie gebouwd. Zo zien jouwmanagers bijvoorbeeld wel alle contracten maar geven we de accountmanagers alleen de contracten te zien die aan hem/haar vast zitten. 

Marketing en sales inzicht

Bekijk als manager snel aflopende contracten voor bepaalde diensten of klantengroepen. Zie als salesmanager direct welke omzet, marge, aantal klanten en contracten procentueel en in euro aflopen per wanneer.

Waar is direct actie nodig?

Je ziet eenvoudig je top 10 aflopende contracten op basis van omzet en van marge. Dit kan je bedrijf breed bekijken, per dienst of zelfs per accountmanager.
Favicon

“Klanten vragen niet om een portaal, maar als je het niet hebt, dan vinden ze het vreemd. Het hoort er gewoon bij tegenwoordig.”

Meest gestelde vragen en statements

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik nooit meer te laat ben met een contractverlenging?

Je mist voortaan geen contractverleningen meer omdat je vooraf inzichtelijk hebt wat wanneer afloopt bij welke klant.

Hoe hou ik overzicht over (af)lopende contracten bij mijn klanten?

Voortaan heb je een duidelijk overzicht per klant welke omzet en marge wanneer afloopt van de verschillende diensten.

Ik heb geen goed overzicht van aflopende contracten

Je kan voortaan snel zien welke contracten wanneer aflopen en zo je zekere en onzekere omzet te bepalen op basis van de afloopdata.

Stroomlijn jouw processen voor optimale bedrijfsresultaten

Met onze portal kun je eindklanten flexibel factureren met eindeloze mogelijkheden. Wij rapporteren over verbruik, bundels, omzet, contracten en nog veel meer. Geef jouw eindklanten een eigen omgeving, in jouw huisstijl, waar zij alle relevante informatie voor hun bedrijf, gemakkelijk terug kunnen vinden.

Van bestelling tot boekhouding

Bespaar tijd en geld door het automatiseren van dubbel werk. De tijd die facturatie kost, de handmatige controles en de afhankelijkheid van een paar collega’s lossen we op zodat jij je weer kan focussen op wat echt belangrijk is, de tevredenheid van jouw klanten.

1

Automatisch leveranciers koppelen

2

Fouten voorkomen in inkoop en verkoop

3

maak eigen pakketten met meer marge

4

Snel en flexibel factureren

Bekijk de 100+ leveranciers die we nu al integreren