ResalePartners

PowerBI

Door de koppeling met POWER BI kan ik de rapportages maken en dashboards die ik voor mijn bedrijf nodig heb.

Met PowerBI zelf aan de knoppen

Koppel met PowerBI

We hebben verschillende manieren om te koppelen met PowerBI, in de meeste gevallen zetten we data bestanden klaar voor je waarmee je je eigen datasets kan opbouwen.

Export en rapportages automatisch klaarzetten

We helpen je met de exports en databestanden om deze klaar te zetten voor PowerBI. We denken mee over de bestandsnaam en wijze van updaten en frequentie van updaten zodat je altijd de meest actuele kan hebben als je dit nodig hebt.

Eenvoudig PowerBI koppelen

We helpen je met de exports en databestanden om deze klaar te zetten voor PowerBI. We denken mee over de bestandsnaam en wijze van updaten en frequentie van updaten zodat je altijd de meest actuele kan hebben als je dit nodig hebt.

Het juiste formaat

We helpen graag met het juiste formaat hoe je dit het meest eenvoudig kan inlezen in PowerBI.
Favicon

“Met de rechtenstructuur kan ik medewerkers de juiste toegang geven en hou ik het overzichtelijk”

Meest gestelde vragen en statements

Ik mis een rapportage voor...

Door PowerBI te koppelen kan je een eigen dataset maken, vanuit die dataset kan je eenvoudig rapportages en dashboards maken die voor jou relevant zijn. Als je daar hulp bij nodig hebt, helpen we je graag om de dataset (export) klaar te zetten.

Ik wil rapportages periodiek emailen...

Door PowerBI te koppelen kan je rapportage periodiek mailen en verspreiden in jouw bedrijf.

Ik mis net het filter om...

Doordat je je eigen dashboards kan maken met PowerBI heb je mogelijkheden om precies de filters in te stellen zoals jij het wenst.

Stroomlijn jouw processen voor optimale bedrijfsresultaten

Met onze portal kun je eindklanten flexibel factureren met eindeloze mogelijkheden. Wij rapporteren over verbruik, bundels, omzet, contracten en nog veel meer. Geef jouw eindklanten een eigen omgeving, in jouw huisstijl, waar zij alle relevante informatie voor hun bedrijf, gemakkelijk terug kunnen vinden.

Van bestelling tot boekhouding

Bespaar tijd en geld door het automatiseren van dubbel werk. De tijd die facturatie kost, de handmatige controles en de afhankelijkheid van een paar collega’s lossen we op zodat jij je weer kan focussen op wat echt belangrijk is, de tevredenheid van jouw klanten.

1

Automatisch leveranciers koppelen

2

Fouten voorkomen in inkoop en verkoop

3

maak eigen pakketten met meer marge

4

Snel en flexibel factureren

Bekijk de 100+ leveranciers die we nu al integreren