ResalePartners

Rechten (ACL) gebruikers

Stel rechten in voor gebruikers overzichten en groepen op basis van een granulaire Access-Control list. Zo bepaal je wie toegang heeft tot wat op basis van gebruikers groepen.

Beheer bevoegdheden voor gebruikers

Alles makkelijk en overzichtelijk in de Portal.

Kijk terug wie wat gewijzigd heeft

Als telecom of ICT partij of MSP heb je veel te maken met informatiebeveiliging. Met de Audit logging in combinatie met de ACL kan je op ieder moment terugkijken welke gebruiker wat gewijzigd heeft.

Bepaal wie wat kan zien en exporteren

Niet alle exports zijn bedoelt voor iedereen. Dashboards hebben de mogelijkheid om alleen alle data te tonen aan managers. Medewerkers zoals sales collega’s kunnen dan bijvoorbeeld alleen de eigen toegewezen klanten bekijken. Ook kan je de toegang tot inkoopgegevens zoals marge bewerken voor niet financiële collega’s.

SSO en Multifactor

Ons platform ondersteunt verschillende beveiligde manieren van inloggen. Van beveiligde certificaten t/m multi-factor-authenticatie of SingleSign-on (SSO).

Kiwa-ISO-IEC-27001 certificering

ISO 27001/IEC Proof

ISO 27001 is wereldwijd dé norm voor Informatiebeveiliging. We voldoen aan alle eisen en laten ons keuren door Kiwa – wereldwijd behorend top 15 op dit gebied.
Favicon

“Met de rechtenstructuur kan ik medewerkers de juiste toegang geven en hou ik het overzichtelijk”

Meest gestelde vragen en statements

Ik wil niet dat iedereen alles kan zien

Dat hoeft ook niet standaard werken we in de portal met verschillende gebruikersgroepen. Deze groepen hebben verschillende functierechten, we kunnen je helpen met het instellen of creeren van aparte gebruikersgroepen die jij nodig hebt voor rechten.

Ik wil geen marges of contacten kunnen exporteren

Begrijpelijk, we kunnen rechten op exports en marges beperken voor specifieke groepen collega’s.

Mijn leverancier voldoet niet aan alle eisen voor ISO 27001 informatiebeveiliging

Wij worden gekeurd door Kiwa (nummer 15 van de wereld) voor onze informatiebeveiliging. We voldoen dan ook aan alle eisen.

Stroomlijn jouw processen voor optimale bedrijfsresultaten

Met onze portal kun je eindklanten flexibel factureren met eindeloze mogelijkheden. Wij rapporteren over verbruik, bundels, omzet, contracten en nog veel meer. Geef jouw eindklanten een eigen omgeving, in jouw huisstijl, waar zij alle relevante informatie voor hun bedrijf, gemakkelijk terug kunnen vinden.

Van bestelling tot boekhouding

Bespaar tijd en geld door het automatiseren van dubbel werk. De tijd die facturatie kost, de handmatige controles en de afhankelijkheid van een paar collega’s lossen we op zodat jij je weer kan focussen op wat echt belangrijk is, de tevredenheid van jouw klanten.

1

Automatisch leveranciers koppelen

2

Fouten voorkomen in inkoop en verkoop

3

maak eigen pakketten met meer marge

4

Snel en flexibel factureren

Bekijk de 100+ leveranciers die we nu al integreren