ResalePartners

Slimme Postcode Check

Met onze all-in-one postcode check bekijk je direct wat er mogelijk is tegen welke prijs bij jouw leveranciers.

Direct prijzen van jouw leveranciers op jouw gekozen locatie

1 overzicht alle leveranciers en netwerken

De verschillende leveranciers worden overzichtelijk onder elkaar gezet per technologie zoals glas of koper. Je ziet direct welke acties er zijn en wat er mogelijk is en je kan filteren op de keuze mogelijkheden.

Niet meer inloggen in 10 portals

Het uitzoeken van de beschikbaarheid kan snel en simpel. Voortaan hoef je niet meer in te loggen bij alle verschillende leveranciers voordat je een duidelijk overzicht hebt van welke diensten waar beschikbaar zijn.

Super slimme all-in-one Postcode Check

Het uitzoeken van de beste oplossingen voor een juiste prijs is altijd een uitdaging. Prijzen veranderen snel en voordat je een duidelijk overzicht hebt van welke diensten beschikbaar zijn op een bepaalde locatie ben je alweer een dag verder.

Met onze Slimme Postcode Check hoef je niet in te loggen bij al jouw leveranciers en geven wij een snel en duidelijk overzicht van de juiste diensten en prijzen op jouw gekozen locatie.

Terugkijken wat eerst leverbaar was

Onze slimme postcodecheck heeft een goed geheugen en denkt met je mee. Als je een adres voor de tweede keer checkt, dan kan je bekijken wat er vorige keer leverbaar was en wat de verandering in beschikbaarheid en prijs is sindsdien.

Krijg een melding als het leverbaar is

Het is mogelijk om een melding in te stellen als iets wel leverbaar is. Bijvoorbeeld voor glasvezel als dit nu niet leverbaar is op jouw gekozen locatie.

Kansen bij bestaande klanten en NIEUWE klanten

Het is mogelijk om periodiek een overzicht te ontvangen van de verkoopmogelijkheden bij bestaande klanten. Ook is het mogelijk om de beschikbaarheid van bijvoorbeeld glasvezel in bepaalde gebieden in kaart te brengen.

Snel beschikbaarheid bekijken vanuit de klantkaart

Vanuit de klantkaart klik je snel door naar de beschikbaarheid op een klantadres.

De meest eenvoudige bulk upload

Snel even de beschikbaarheid checken, onze slimme bulk upload tool kan overweg met een data import in allerlei verschillende formaten. De output is een handig overzicht met 1, 2 of zelfs 3 verkoopmogelijkheden per adres – samengevoegd met jouw klantdata.

WordPress plugin en API

Met onze wordpress plugin voeg je snel een postcode check toe aan jouw website. Met de API automatiseer je snel verzoeken van partners en klanten om beschikbaarheids informatie en prijzen op te halen.

Krijg een melding als prijzen veranderen

Het is mogelijk om een melding in te stellen als prijzen wijzigen. Bijvoorbeeld bij acties van jouw leveranciers.

Vergelijk en kies de slimste inkoopprijs

Doordat je direct alle ingeladen leveranciers in 1 overzicht ziet kan je eenvoudig het beste en/of slimste aanbod kiezen.

Favicon

“Eindelijk een postcode check die echt slim is en voor me werkt. Dit scheelt zo ontzettend veel tijd.”

Meest gestelde vragen en statements

Het kost veel tijd om uit te zoeken wat leverbaar is voor welke prijs in veel verschillende portals...

Met het overzicht log je nog maar op 1 portal in, jouw eigen klanten portal.

Om de inkoop prijs in te zien, en daarna de verkoopprijs te bepalen moet ik allerlei handelingen doen..

Dit is niet meer nodig, we bieden je een overzicht met de beschikbaarheid van alle leveranciers in combinatie met de verkoopprijzen die je wilt hanteren.

Dit is nu leverbaar maar wat was er vorige keer leverbaar?

Met de historie kan je snel terugkijken wat voorheen leverbaar was, ook is het mogelijk om een melding te ontvangen als er wijzigingen zijn geweest, door je te abonneren op wijzigingen.

Stroomlijn jouw processen voor optimale bedrijfsresultaten

Met onze portal kun je eindklanten flexibel factureren met eindeloze mogelijkheden. Wij rapporteren over verbruik, bundels, omzet, contracten en nog veel meer. Geef jouw eindklanten een eigen omgeving, in jouw huisstijl, waar zij alle relevante informatie voor hun bedrijf, gemakkelijk terug kunnen vinden.

Van bestelling tot boekhouding

Bespaar tijd en geld door het automatiseren van dubbel werk. De tijd die facturatie kost, de handmatige controles en de afhankelijkheid van een paar collega’s lossen we op zodat jij je weer kan focussen op wat echt belangrijk is, de tevredenheid van jouw klanten.

1

Automatisch leveranciers koppelen

2

Fouten voorkomen in inkoop en verkoop

3

maak eigen pakketten met meer marge

4

Snel en flexibel factureren

Bekijk de 100+ leveranciers die we nu al integreren