ResalePartners

Tariefplan, CDR Rating, vast, mobiel en data verbruik

Maak eigen tarieven kortingen en bundels met eigen producten en diensten voor jouw klanten.

Maak snel en eenvoudig pakketten en tariefplannen

Een eigen dienstenportfolio

Maak eigen bundels en pakketten

Als je eigen producten en diensten samenstelt dan kan je met de verschillende leveranciers pakketten maken. Je bepaalt of je een actie pakket wilt maken of een staffelkorting wilt geven.

Ook is het mogelijk om bundels te delen binnen gebruikers of een bedrijf of bijvoorbeeld een nieuwe bundel te activeren als de oude ‘op’ is.

CDR’s en mobiele data verbruik.

Je hebt mogelijkheden om de leverancier te volgen zodat je voldoende marge maakt op je bestemmingen als er fouten inzitten. Je kunt er ook voor kiezen om de rating in te richten op basis van de bestemmingen in het tariefplan. Je kan verschillende tarieven instellen, bundels, gedrag buiten bundel, tarieven buiten bundel.

Je kan variëren per tariefplan en per bundel of juist de tarieven inkoop of verkoop van de leverancier overnemen of verhogen met een %. Ook kan je dit scheiden voor specifieke bestemmingen, bijvoorbeeld Data en Voice wel tariferen. Combineer ook eenvoudig meerdere leveranciers met eigen rating.

Meer verdienen met maatwerk tariefplannen per klant

Veel resellers hebben 3 tariefplannen, standaard, laag en wat hoger. Als je voor iedere klant een extra tariefplan maakt dan lijkt dat veel tijd in onderhoud te kosten. Met onze tooling is dat verleden tijd. In plaats van 5% extra korting op het hele tariefplan geef je nu snel 8% extra korting op bijvoorbeeld alleen verkeer naar Duitsland. Je verdient hierdoor altijd meer.

Maak je eigen onbeperkt bundels

Met je eigen onbeperkt pakketten is het mogelijk om extra marge te realiseren doordat je inzage hebt in het werkelijke gebruik zo vaak we het inlezen. Bij hoog verbruik kan je hierop inspelen.

Actueel inzage in verbruik en voorspellingen

Standaard werken wij de gesprekken in onze portal iedere 15 minuten bij. Als jouw leverancier dit ondersteunt heb je iedere 15 minuten de bijgewerkte gesprekken.

Je kan op de klantkaart direct zien wat de verwachtte omzet en de al gerealiseerde omzet is. Deze gegevens kan je gebruiken voor bijvoorbeeld bundel rapportages en hoog verbruik signalering als je dit uitdraait.

Uitlezen SBC’s en Voice proxies.

We bieden de mogelijkheid om tariefplannen te maken zolang we weten wanneer gebeld is, hoelang en van waar (a nummer) naar waarnaartoe (b nummer). Dat zijn voldoende gegevens om CDR’s te raten. Zo kunnen we ook SBC’s uitlezen en deze gebruiken voor de rating van CDR’s.

Controleer leveranciers met COIN rating

We gebruiken de database van COIN om leveranciers te controleren of een 09xx nummer wel het juiste tarief heeft, vandaag is het € 1, morgen nog maar € 0,10.

Hetzelfde geldt voor mobiel en vaste tarieven en/of het KPN of Vodafone mobiel betreft. We bekijken voor andere bestemmingen of het wel klopt, als een provider je teveel kosten rekent heb je altijd de mogelijkheid om een marge opslag te hanteren buiten het tariefplan. Het kan zijn dat je inkooptariefplan niet actueel is bijgewerkt, zo maak je toch de juiste marge.

Coin logo

Bepaal tariefplannen en marges

Je maakt eenvoudig eigen tariefplannen voor jouw diensten. Daarin bepaal je de vaste variabele en eenmalige kosten voor diensten.

Tariefplannen kan je eenvoudig beheren en toepassen op diensten in de portal. Afwijkingen kan je snel maken per klant en deze worden gebruikt in de inkoopvalidatie en facturatie.

Favicon

“Bundels en pakketten maken over al mijn leveranciers heen is super eenvoudig nu.”

Meest gestelde vragen en statements

Ik werk met een beperkt aantal leveranciers door de automatisering die steeds nodig is

Voortaan voeg je snel leveranciers toe die in het ecosysteem zitten. Voor nieuwe leveranciers kunnen we snel ondersteunen, we ondersteunen bijna 100 leveranciers, ie het ecosysteem.

Ik wil eenvoudig pakketten maken met diensten van verschillende leveranciers met 1 tariefplan

Dit is de reden dat we begonnen zijn met de portal. Je hebt veel verschillende mogelijkheden om tariefplannen te beheren en in te stellen. Je stelt eenvoudig een afwijkend tariefplan per klant in door de uitzonderingen aan te geven.

Ik heb geen mogelijkheden om verbruik van mobiel, mobiele data of vaste gesprekken te controleren.

Voortaan kan je eenvoudig de CDR’s van de verschillende leveranciers controleren. Ook zijn er slimme mechanismes ingebouwd waarbij je de leverancier kan volgen met een marge opslag als de tarieven toch opeens hoger zijn – er wijzigt veel in de regelgeving soms is je inkooptariefplan niet up-to-date.

Stroomlijn jouw processen voor optimale bedrijfsresultaten

Met onze portal kun je eindklanten flexibel factureren met eindeloze mogelijkheden. Wij rapporteren over verbruik, bundels, omzet, contracten en nog veel meer. Geef jouw eindklanten een eigen omgeving, in jouw huisstijl, waar zij alle relevante informatie voor hun bedrijf, gemakkelijk terug kunnen vinden.

Van bestelling tot boekhouding

Bespaar tijd en geld door het automatiseren van dubbel werk. De tijd die facturatie kost, de handmatige controles en de afhankelijkheid van een paar collega’s lossen we op zodat jij je weer kan focussen op wat echt belangrijk is, de tevredenheid van jouw klanten.

1

Automatisch leveranciers koppelen

2

Fouten voorkomen in inkoop en verkoop

3

maak eigen pakketten met meer marge

4

Snel en flexibel factureren

Bekijk de 100+ leveranciers die we nu al integreren