Maak eigen producten en diensten voor meer omzet en marge

Met ResalePartners stel je gemakkelijk onbeperkt eigen diensten, producten en pakketten samen over meerdere leveranciers.

1

Automatisch leveranciers koppelen

2

Fouten voorkomen in inkoop en verkoop

3

maak eigen pakketten met meer marge

4

Snel en flexibel factureren

Waar liepen onze klanten tegenaan?

Maak eigen tarieven, kortingen
en bundels

Resellers kunnen met ResalePartners gemakkelijk eigen producten en diensten samenstellen die automatisch in de maandelijkse factuurstroom verwerkt worden. Door eigen bundels, tarieven en acties bepaal je zelf waarop, en hoeveel marge er gemaakt wordt.

Met ResalePartners creëer je een duidelijk overzicht van jouw diensten en producten.

Eenvoudig gebruik van tariefplannen en kortingsstructuren

Door onafhankelijkheid en flexibiliteit krijg je controle over marges en proces optimalisatie geeft ruimte voor besparingen, een hogere klanttevredenheid en optimalisatie van jouw service in het algemeen.

Door het eenvoudig instellen en wijzigen van tariefplannen en kortingsstructuren bepaal je zelf je marge. Tariffeer zelf de gesprekskosten. Indexeer in één keer alle tarieven en vergelijk eenvoudig verkoop wanneer een ander tariefplan actief is.

Bewaak marges met onze inflatiecorrectie

Krijg direct inzage in actuele marges van klanten, producten, diensten en contracten zowel voor de eenmalige, periodieke en variabele kosten inclusief de verwachtte marges op basis van verbruik van bundels.

Op elk klantniveau zie je snel welke marge je maakt op periodieke kosten en verbruik. Zo blijf je inzicht houden in jouw actuele marges en kansen.

Wat horen wij van onze klanten?

Wat zijn tariefplannen? Ik heb gewoon verkoopprijzen.

Met tariefplannen, kan je zelf bepalen welke klanten, welke prijzen betalen. Je bepaald zelf hoeveel tariefplannen je wilt aanmaken/instellen.

Hoe weet ik of mijn tariefplannen en kortingsstructuren optimaal zijn?

Onze collega’s hebben meer dan 20+ jaar telecom en ICT ervaring. Zij helpen dan ook graag bij het zien van nieuwe kansen en het optimaliseren van jouw verdienstructuur.

Hoe kan ik zien dat de gesprekskosten die ik aan de klant bereken hoger zijn dan mijn inkoopprijs?

Hiervoor hebben we CDRS rapportages die je dit inzicht geven. Hiermee wordt het in een oog op slag duidelijk.

Van bestelling tot boekhouding

Bespaar tijd en geld door het automatiseren van dubbel werk. De tijd die facturatie kost, de handmatige controles en de afhankelijkheid van een paar collega’s lossen we op zodat jij je weer kan focussen op wat echt belangrijk is, de tevredenheid van jouw klanten.

1

Automatisch leveranciers koppelen

2

Fouten voorkomen in inkoop en verkoop

3

maak eigen pakketten met meer marge

4

Snel en flexibel factureren

Bekijk de 100+ leveranciers die we nu al integreren