Vacature Implementatie consultant

Heb jij een technische achtergrond in de software/applicaties maar mis je het klantcontact in je
huidige functie? Dan zou dit weleens de functie voor jou kunnen zijn!

Even voorstellen

Wij zijn Resale Partners. We hebben een uniek platform gebouwd voor Telecom en ICT partijen wat
hen helpt om meer service te leveren en door automatisering allerlei problemen en wensen invult
door alle relevante leveranciers te integreren in 1 portal voor klanten, medewerkers en leveranciers.
Hiermee krijgen onze gebruikers meer inzicht in wat ze doen, leveren en de kosten die daaraan zitten.

Voor ons enthousiaste en groeiende team zijn wij op zoek naar een:

Implementatie consultant

Je vindt het werken met software systemen prettig maar bij standaard applicatiebeheer mis je het klantcontact en de toegevoegde waarde die je hebt om te adviseren. In deze rol zie je onze klanten iedere dag blijer worden doordat jij ze helpt het maximale uit onze software te halen met jouw adviezen en hulp.

In je dagelijkse werk help en begeleid je onze nieuwe partners om ‘live’ te gaan met onze software. Vanaf de eerste kick-off call totdat alles live is begeleid jij het hele proces. Van uitleg, training tot het meehelpen inrichten en het creatief adviseren over hoe onze klant het op de slimste manier kan organiseren en daarmee kan inrichten. Je werkt nauw samen met marketing en sales collega’s maar vertaalt ook goede ideeën van klanten in feature requests. Je werkt nauw samen met de ontwikkelaars voor het technische gedeelte van de software.

In deze rol is al veel geregeld maar er is zeker ook nog ruimte voor professionalisering. Je bent dan ook kritisch op wat je doet en doet voorstellen om processen te automatiseren zodat je meer tijd en ruimte overhoudt voor klantcontact en het echt helpen van onze partners. 

De meeste van onze klanten zijn bedrijven die telecom en ict diensten verkopen zoals werkplekbeheer, netwerkbeheer, telefonie diensten, mobiele telefonie en andere ICT diensten. Je praat veel met de oprichters/eigenaren en managers en je denkt graag mee met hoe het anders kan nadat je in kaart hebt gebracht hoe ze het nu doen. Je bent dan ook een analytisch denker en in staat om zaken te regelen. De gemiddelde klant werkt met 10 tot 15 leveranciers samen van het boekhoudsysteem, tot ticketing systemen, maar ook beheer en monitoring systemen en leveranciers van de diensten. Je vindt het leuk om dit te begrijpen en te doorgronden om te begrijpen hoe ons platform ingezet kan worden om optimalisaties door te voeren. We ontwikkelen continu nieuwe features op basis van klantvragen en feedback. Jij hebt hier een actieve rol in verzamelt deze en bedenkt daarmee nieuwe features die je aandraagt.

De puntjes op de i zijn belangrijk voor je, je wilt begrijpen wat je doet, hoe de software functioneert, wat het kan en eventuele verbeteringen voorstellen. Omdat je de klant ondersteunt bij het hele implementatieproces ben je met de klant ook echt bezig met operationele zaken als bulk wijzigingen of imports.

Na de implementatie van de klant blijf je het aanspreekpunt voor eventuele voorkomende vragen of wijzigingen bij de klant en zorg je dat er naslagwerk is in de vorm van documentatie en handleidingen (functioneel). Kortom: een hele brede en verantwoordelijke rol waarbij je direct in contact staat met onze nieuwe en bestaande klanten en onze ontwikkelaars.

 

Wat voor kennis neem jij mee?

De ideale collega kan veel van deze wensen afvinken:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met applicatiebeheer of ondersteuning en affiniteit met software;
 • Interesse in financieel administratieve processen;
 • Kennis van- of ervaring in de telecommarkt of ICT markt is een pré;
 • Je bent handig met data bestanden, je kunt ze importeren en verwerken in Excel en vertalen naar een rapport;
 • Natuurlijk is het belangrijk dat je secuur werkt, goed documenteert en communiceert. We zijn een team en werken ook graag op die manier;
 • Flexibel, servicegericht, doordacht en verantwoordelijk, want dat is iedereen bij ons!

Uiteraard gaan we ook graag met jou het gesprek als je een sterke motivatiebrief hebt en ons daarin vertelt waarom jij geschikt bent voor deze functie!

What’s in it for you?

Bij Resale Partners vinden we medewerkerstevredenheid belangrijk want wij hebben gezien dat klanttevreden dan vaak volgt. Er wordt veel gelachen en goed voor je gezorgd. Zo staat er elke dag een verse (gratis) lunch voor je klaar, komt elke maand de kapper langs en is er 2-wekelijks een stoelmassage te boeken. Werk je liever thuis? Ook dat is geen probleem, hybride werken is bespreekbaar.

De zakelijke kant, ook niet onbelangrijk:

 • Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring, we kijken graag naar wat bij jou past
 • Reiskostenvergoeding (leaseauto is bespreekbaar indien blijkt dat die nodig is);
 • Goede secundaire voorwaarden, zoals een prima pensioenplan aangevuld met extra verzekeringen;
 • Laptop en telefoon naar keuze;
 • Internetvergoeding voor thuis;
 • Product specifieke trainingen, plus een persoonlijk opleidingsbudget;
 • Flexibele werktijden en locatie (thuiswerken);

Nog wat extraatjes op een rij:

 • Op vrijdag de beste hamburgers van de Green-Egg;
 • Een jonge, ambitieuze omgeving waarin klanten en jouw ontwikkeling centraal staat;
 • Meerdere evenementen per jaar met het team;
 • Fijn dakterras.

Ben je enthousiast geworden? Twijfel dan niet om te reageren. We houden van snelheid dus je krijgt binnen een week een reactie van ons.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Implementatie en support specialist? Dan horen we graag van je! Heb je vragen over de vacature?

Mail onze recruiter Petra Haarsma op p.haarsma@resalepartners.nl of
bel +31 6 82068951

Nieuwsgierig? Neem contact op!

Onze company recruiter Petra Haarsma is bereikbaar voor al jouw vragen! 

Over ons:

We hebben ruim 20 jaar ervaring in Telecom en ICT en zijn gespecialiseerd in software ontwikkeling. ResalePartners ontzorgt onafhankelijk en toekomstvast resellers van Telecom en ICT diensten met slimme software.

Kom ons team versterken en soliciteer!