ResalePartners voegt VoipQ toe aan ecosysteem!
Geplaatst op: 23 februari 2021
Door: Maaike Schaafsma

Deze maand kunnen wij aankondigen dat VoipQ vanaf heden ook deel uitmaakt van het ResalePartners Ecosysteem. Door de samenwerking met VoipQ kunnen klanten van VoipQ en klanten van ResalePartners eenvoudig VoipQ toevoegen als leverancier en daarbij diensten beheren en factureren.

Door te kiezen voor het Select partnership zijn klanten ervan verzekerd dat VoipQ en ResalePartners samen blijven investeren om de integraties zo eenvoudig mogelijk te maken en up-to-date te houden voor klanten.

 

Samenwerkingsvisie

Als VoipQ klant kun je nu automatisch klanten aanmaken. Importeer automatisch belkosten (CDR’s), telefoniediensten en nummers voor een snelle en overzichtelijke facturatie. Met de ResalePartners inkoopcontrole krijg je nu ook inzicht in de wijzigingen van de inkoop na het inlezen van de diensten van VoipQ.

We maken het verkopen van telecom en ICT diensten voor Resellers makkelijk met ons onafhankelijke platform. Als Reseller van telecom en ICT diensten neemt de complexiteit onnodig toe naarmate het aantal diensten, klanten en leveranciers toeneemt. Met onze portal beheer en factureer je al je klanten snel en eenvoudig door je leveranciers te koppelen en te controleren.  Voor onze klanten is het belangrijk dat bekende leveranciers zoals VoipQ actief deelnemen in ons Ecosysteem. We zijn dan ook blij dat VoipQ zich bij ons heeft aangesloten als Select partner hiermee zijn onze klanten verzekerd van een solide integratie. Aldus Melvin Jellesma, Commercieel Directeur. 

“VoipQ is erg blij met de samenwerking met ResalePartners onze klanten kunnen hiermee nog sneller onze diensten beheren en factureren. We zien bij steeds meer van onze klanten dat ResalePartners de tool levert om de processen snel en eenvoudig in te regelen”, zegt Goof Midden, Chief Commercial Officer. “Het was voor ons dan ook een logische stap om verder samen te werken met ResalePartners. Als organisatie zijn we sowieso erg open en koppelen we graag met leveranciers die onze partners kunnen versterken.”

Over VoipQ

VoipQ is een zelfstandig telecom-operator en levert innovatieve telecom-diensten via zijn resellerkanaal. De reseller kan alles zelf regelen in een portaal, van porteren tot aan facturatie. Door de API-first strategie zijn alle functionaliteiten uit het portaal ook via de API te benaderen. Ideaal voor uw automatisering en koppelingen.
 
Wij bieden al sinds 2006 een technisch hoogwaardige totaaloplossing voor uw telefonie, zo werken wij met Talk Rex voor onze hosted telefonie en onze stabiele Trunk is door veel PBX-leveranciers gecertificeerd. 
VoipQ heeft in meer dan 120 landen telefoonnummers beschikbaar en in bijna 50 landen worden het verkeer zelfs lokaal afgehandeld. Een andere dienst die wij graag willen uitlichten is ons mobiele aanbod waar wij gebruik maken van alle beschikbare netwerken. Met onze vast-mobiel integratie bel je met de native dialer, dus hier heb je geen app voor nodig. Deze integratie is geheel kosteloos beschikbaar en werkend met alle bekende telefooncentrales.
 
VoipQ onderscheidt zich in service en support. Wij streven ernaar om alle lijntjes direct en laagdrempelig te houden, zodat wij de ideale partner zijn voor uw telefoniediensten.
 
Klik hier voor meer informatie
 

Over ResalePartners

ResalePartners biedt een krachtig onafhankelijk software platform waarmee je eenvoudig de verschillende leveranciers van Telecom en ICT bouwstenen samenvoegt zonder het overzicht te verliezen. ResalePartners levert de kennis, techniek en functies om alle verschillende datastromen samen te voegen in één gebruiksvriendelijk portaal voor uw klanten en medewerkers. Met onze integratie in het Ecosysteem van ResalePartners kunt u eenvoudig factureren en beheren door uw favoriete leveranciers aan elkaar te koppelen.

Je ontvangt een melding van onverwachte wijzigingen in de bedragen zoals een te hoog inkoopbedrag, een verkeerd afgerond bedrag of dubbele inkoopregels die al geïmporteerd zijn.

Een paar voordelen:

9

Koppel jouw klanten snel aan VoipQ

Met behulp van de ingestelde referenties bij de leveranciers en de referenties in ResalePartners en/of de boekhouding maken we snel een automatische match tussen de verschillende pakketten. Zo zorgen we ervoor dat je snel een up-to-date registratie hebt en krijg je eenvoudige rapporten op afwijkingen in klanten, diensten of andere gegevens o.b.v. de matching.

9

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van VoipQ. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan. 

9

Automatische inkoopcontrole van diensten

Met onze inkoopcontrole is het mogelijk om een gespecificeerde inkoopfactuur bijlage of een inkoop export vanuit VoipQ te uploaden voor analyse. Controleer jouw inkoop nu eenvoudig op afwijkingen bij de ingevoerde inkoop per klant of verschillen in verbruik.

9

Lees eenvoudig technische details uit

Lees vanuit VoipQ de technische gegevens uit van diensten zoals vaste telefonie], verbindingen en andere diensten. Voortaan heb je de informatie direct inzichtelijk in ResalePartners zodat je sneller klanten kan helpen.

Wil jij VoipQ live in onze portal zien werken?