ResalePartners voegt Youfone Zakelijk toe aan ecosysteem!
Geplaatst op: 11 januari 2022
Door: Maaike Schaafsma

We zijn trots om aan te kondigen dat Youfone Zakelijk deel uitmaakt van het ResalePartners Ecosysteem!

Door te kiezen voor het Ready partnership zijn klanten ervan verzekerd dat Youfone Zakelijk en ResalePartners samen blijven investeren om een integratie zo eenvoudig mogelijk te maken en up-to-date te houden voor klanten.

 

Samenwerkingsvisie

“Onze klanten besparen tijd en geld door het automatiseren van dubbel werk. Als Reseller van telecom en ICT diensten neemt de complexiteit toe naar mate het aantal leveranciers toeneemt. De tijd die facturatie kost, de handmatige controles en de afhankelijkheid van een paar collega’s lossen we op zodat jij je weer kan focussen op wat echt belangrijk is, de tevredenheid van jouw klanten. De missie van ResalePartners is het ontzorgen van onze partners en ze in staat stellen om up-sell of cross-sell mogelijkheden inzichtelijk te krijgen en daarbij de facturatie eenvoudig te houden. Youfone Zakelijk geeft ons de mogelijkheid om deze missie nog verder uit te dragen en daarbij klantvriendelijkheid op de voorgrond te zetten. ” 

Aldus Melvin Jellesma, Commercieel Directeur ResalePartners.

“Youfone Zakelijk is erg blij met de samenwerking met ResalePartners, onze klanten kunnen hiermee nog sneller onze diensten beheren en factureren. We zien bij steeds meer van onze klanten dat ResalePartners verder gaat waar onze dienstverlening ophoudt”, zegt Wouter
Borst. “Bij Youfone Zakelijk speelt de business partner een sleutelrol. We bouwen relaties met onze business partner op basis van vertrouwen. Daarvoor is het belangrijk dat we eerlijk en transparant zijn in onze keuzes, communicatie en bedrijfsvoering. We streven naar een gelijkwaardige relatie, waarbij de rol, taken en verantwoordelijkheden van zowel Youfone Zakelijk als de business partner duidelijk zijn. Geen verrassingen, trucjes en gekke dingen. No-nonsense, duidelijk en eerlijk. We zullen altijd zoeken naar een win-win oplossing, zodat we samen de eindgebruikers blij kunnen maken. ”

Over Youfone Zakelijk

Youfone is een Rotterdams bedrijf, opgericht in 2008. Van oorsprong is Youfone altijd op zoek naar slimme innovatieve producten en diensten die voor een eerlijke prijs aangeboden kunnen worden. Youfone is groot geworden door het leveren van mobiele sim-only diensten. Sinds 2021 is Youfone ook Zakelijk verkrijgbaar.

 

Over ResalePartners

Met ResalePartners combineer en controleer je onafhankelijk alle Telecom en ICT leveranciers eenvoudig. Je koppelt, integreert, rapporteert en beheert al jouw inkoop- en verkoop. We halen inkoop bestanden op bij al jouw leveranciers en koppelen jouw applicaties om zo alles automatisch in te kunnen lezen. Zo controleer je gemakkelijk of alles klopt en factureer je snel, flexibel en onafhankelijk jouw diensten vanuit verschillende leveranciers op 1 factuur.

Wil jij Youfone Zakelijk live in onze portal zien werken?