BLU Networks

Koppel ResalePartners met BLU Networks

BLU Networks is een zelfstandige, snelgroeiende en infrastructuur onafhankelijke full serviceprovider op het gebied van VoIP, Trunking, Traditionele Telefonie, Vast-Mobiel Integratie, datacommunicatie, Internet, IP-VPN en (regionale) colocatie.

 

  • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
  • Beheer jouw diensten in ResalePartners
  • Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers
Meer info BLU Networks

“BLU  Networks is een snelgroeiende, infrastructuur onafhankelijke Telecom en Internet Service Provider voor de zakelijke markt. BLU Networks levert en ontwikkelt diensten als bouwstenen, waarmee professionele Telecom en ICT dienstverleners, ‘Partners’, in staat gesteld worden om hoogwaardige oplossingen aan eindklanten en gebruikers te leveren.

BLU Networks richt zich op Telecom en ICT bedrijven die zoeken naar werkelijke ondersteuning, persoonlijk en op maat, van een onafhankelijke partij. Wij werken vanuit 2 locaties in Nederland: Meppel en Alkmaar. “

– BLU Networks

Mogelijkheden BLU Networks

Je integreert BLU Networks snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

0800/0900 kickback afhandeling

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Pijl links

Meer informatie over de koppeling met BLU Networks

 

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van BLU Networks. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan.

Lees meer

Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

 

0800/0900 kickback afhandeling

Met de 0800 en 0900 mogelijkheden van de Portal is het mogelijk om de kickback en kosten voor de inkomende calls eenvoudig af te handelen. Zo zorg je ervoor dat je zelf in controle blijft van deze geldstromen.

 

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Stel je portfolio in en beheer de verschillende inkoop en verkoop diensten, contractadministratie, pakket opties, leveranciers en verbruiksmanagement. Stel afwijkingen voor specifieke klanten of groepen, Resellers/Agenten in en maak onafhankelijk van jouw leveranciers, specifieke en flexibele product-, tarief- en klantstructuren op. 

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Geef rapportages weer die handig zijn voor diensten zoals verbruik van bundels en onverwachte kosten. Geef ook de mogelijkheid om rapportages over verbruik, bundel beheer, gebruikerskosten beheer op te vragen en krijg ook zelf inzage door dit te combineren met andere gegevens zoals contractinformatie, opmerkingen en documentatie.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Haal het maximale uit ResalePartners door te integreren met jouw favoriete applicaties. Bespaar tijd en geld met de automatiseringen en controles.

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers

Laatste nieuws over onze integraties

Als eerste informatie ontvangen over nieuwe mogelijkheden?