KVK logo

Koppel ChainWise met ResalePartners

Uniek ketenbeheer systeem voor de ICT & Telecom branche. Met 24/7 online inzicht in de actuele prijzen & beschikbaarheid van het productenaanbod.

 

  • Maak klanten automatisch aan in ChainWise
  • Beheer jouw diensten in ResalePartners
  • Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers
Meer info ChainWise

“ChainWise maakt zich er sterk voor om het leven van haar klanten eenvoudiger te maken. Voor dienstverlenende MKB-organisaties ontwikkelen wij slimme, gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware. Oplossingen waarmee onze opdrachtgevers dagelijks sneller, met minder handelingen en daardoor tegen lagere kosten aan de slag kunnen.

Ontwikkelaar & producent

ChainWise is de ontwikkelaar en producent van ChainWise bedrijfssoftware, het gebruiksvriendelijke procesoptimalisatiesysteem voor middelgrote (100-500 medewerkers) en kleine (5-100 medewerkers) organisaties en instellingen.

In eigen huis

Sinds de start medio 2000 wordt ChainWise bedrijfssoftware volledig in eigen beheer ontwikkeld, doorontwikkeld, geïmplementeerd en ondersteund met klantvriendelijke support.”

 

– ChainWise

Mogelijkheden ChainWise

Je integreert ChainWise snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

Maak en wijzig klanten automatisch vanuit ChainWise

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Meer informatie over de koppeling met ChainWise

 

Maak en wijzig klanten automatisch vanuit ChainWise

Voortaan hoef je nog maar op 1 plek klanten aan te maken. Door de integratie met ChainWise worden klanten direct aangemaakt en gewijzigd in de ResalePartners Portal.

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Stel je portfolio in en beheer de verschillende inkoop en verkoop diensten, contractadministratie, pakket opties, leveranciers en verbruiksmanagement. Stel afwijkingen voor specifieke klanten of groepen, Resellers/Agenten in en maak onafhankelijk van jouw leveranciers, specifieke en flexibele product-, tarief- en klantstructuren op. 

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Geef rapportages weer die handig zijn voor diensten zoals verbruik van bundels en onverwachte kosten. Geef ook de mogelijkheid om rapportages over verbruik, bundel beheer, gebruikerskosten beheer op te vragen en krijg ook zelf inzage door dit te combineren met andere gegevens zoals contractinformatie, opmerkingen en documentatie.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Bespaar tijd en geld met automatisering en controles. Al onze integraties:

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers

Laatste nieuws over onze integraties

Als eerste informatie ontvangen over nieuwe mogelijkheden?