King Software

Automatiseer met de ClearFacts integratie

ClearFacts laat een accountant en zijn klanten beter en slimmer samenwerken. Win beiden aan tijd en inzicht. Digitaliseer uw boekhouding vandaag!

 

  • Direct starten met al je klanten uit ClearFacts in ResalePartners
  • Importeer snel en eenvoudig de mutaties in ClearFacts
  • Factuurnummering afstemmen op jouw administraties
  • Wijzig grootboeken, journaliseringen en BTW instellingen
Meer info ClearFacts

“ClearFacts is een Belgische technologie-onderneming. ClearFacts is ontstaan in 2013, en concentreert zich volledig op het ontwikkelen van software om accountants en hun klanten efficiënter te laten samenwerken.

Het team achter ClearFacts is een enthousiast, multidisciplinair team. Onze specialisten in web-technologie, cloud infrastructuur, data integratie en klantenondersteuning zorgen er elke dag opnieuw voor dat we de ervaringen van onze klanten en eindgebruikers naar een hoger niveau kunnen tillen.”

– ClearFacts

Mogelijkheden ClearFacts

Met de ClearFacts integratie kan je voortaan veilig en betrouwbaar jouw administratie koppelen aan ResalePartners.

 

Direct starten met al je klanten uit ClearFacts in ResalePartners

Importeer snel en eenvoudig de mutaties in ClearFacts

Factuurnummering afstemmen op jouw administraties

l

Wijzig grootboeken, journaliseringen en BTW instellingen

Pijl links

Meer informatie over de koppeling met ClearFacts

 

Direct starten met al je klanten uit ClearFacts in ResalePartners

Voor ClearFacts hebben we een importer geschreven waarmee we je snel kunnen helpen bij de opstart. Zo kunnen we eenvoudig al je klanten direct inladen in de ResalePartners Portal en kan je direct beginnen.

 

Importeer snel en eenvoudig de mutaties in ClearFacts

Na de facturatie, of wanneer je dit wenst, exporteer je snel een direct importeerbaar bestand voor ClearFacts dat alle mutaties sinds de vorige import in de administratie bevat.

 

Factuurnummering afstemmen op jouw administraties

In onze Portal stel je een factuurreeks in die naadloos aansluit bij je administratie inrichting. We kunnen ook meerdere exports maken als je gebruikt maakt van meerdere administraties, we nemen dan graag je exacte wensen door voor ClearFacts.

 

l

Wijzig grootboeken, journaliseringen en BTW instellingen

Bepaal in de Portal hoe je de omzet, inkoop en BTW van diensten aan jouw verschillende grootboeken wilt koppelen. Journaliseer met de import de boekingen. Bij wijzigingen in de administratie voer je dit snel door in de portal. Met de overzichtelijk aanpasbare export blijf je in volledige controle.

 

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Haal het maximale uit ResalePartners door te integreren met jouw favoriete applicaties. Bespaar tijd en geld met de automatiseringen en controles.

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers

Laatste nieuws over onze integraties

Als eerste informatie ontvangen over nieuwe mogelijkheden?