cm.com logo

Koppel ResalePartners met CM.com

Creëer uitstekende conversational customer experiences en zet elk gesprek om in een conversie.

 

  • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
  • 0800/0900 kickback afhandeling
  • Beheer jouw diensten in ResalePartners
  • Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers
Meer info CM.com

Onze missie is om het leven gemakkelijker, veiliger en mooier te maken. We zijn ervan overtuigd dat technologie bestaat om het leven van mensen te verbeteren. We willen bijdragen aan het ontwikkelen van technologieën die de samenleving ten goede komen.

Hoe snel de wereld verandert. En hoe snel de technologie mee verandert. Tegenwoordig zijn mensen over de hele wereld met elkaar verbonden. Elke dag en de hele dag. Wij geven onze klanten de mogelijkheid om deel uit te maken van het leven van mensen.

Voortdurend zoeken naar manieren om mensen met elkaar te verbinden is wat ons drijft. Wij zien high-quality mobiele technologie niet als doel, maar als middel om ons gemeenschappelijke doel te bereiken: onze klanten in staat stellen deel uit te maken van het leven van mensen.”

– CM.com

Mogelijkheden CM.com

Je integreert CM.com snel, veilig en betrouwbaar met ResalePartners.

 

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

0800/0900 kickback afhandeling

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Pijl links

Meer informatie over de koppeling met CM.com

 

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van CM.com. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan.

Lees meer

Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

 

0800/0900 kickback afhandeling

Met de 0800 en 0900 mogelijkheden van de Portal is het mogelijk om de kickback en kosten voor de inkomende calls eenvoudig af te handelen. Zo zorg je ervoor dat je zelf in controle blijft van deze geldstromen.

 

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Stel je portfolio in en beheer de verschillende inkoop en verkoop diensten, contractadministratie, pakket opties, leveranciers en verbruiksmanagement. Stel afwijkingen voor specifieke klanten of groepen, Resellers/Agenten in en maak onafhankelijk van jouw leveranciers, specifieke en flexibele product-, tarief- en klantstructuren op. 

Geef rapportages weer voor jouw klanten en medewerkers

Geef rapportages weer die handig zijn voor diensten zoals verbruik van bundels en onverwachte kosten. Geef ook de mogelijkheid om rapportages over verbruik, bundel beheer, gebruikerskosten beheer op te vragen en krijg ook zelf inzage door dit te combineren met andere gegevens zoals contractinformatie, opmerkingen en documentatie.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Haal het maximale uit ResalePartners door te integreren met jouw favoriete applicaties. Bespaar tijd en geld met de automatiseringen en controles.

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers

Laatste nieuws over onze integraties

Als eerste informatie ontvangen over nieuwe mogelijkheden?