Exact Online

Automatiseer met de Exact Online integratie

Exact is een boekhoud, financiële, ERP, HRM en CRM processen pakket waarmee je grip hebt op al jouw financiële bedrijfsprocessen via dashboards, rapportages.
  • Maak klanten automatisch aan in ResalePartners
  • Importeer automatisch factuurinformatie in Exact Online
  • Maak de PDF factuur vanuit de portal direct inzichtelijk in Exact Online
  • Toon de betaalstatus van facturen aan medewerkers en klanten en / of automatiseer het debiteurenbeheer
Meer info Exact Online

Automatische koppeling met je bank
Koppel Exact voor Boekhouden eenvoudig met je bankrekeningen. De robot verwerkt je banktransacties foutloos in de juiste administratie en wijst je bankafschriften automatisch toe aan de juiste grootboekrekening. Daardoor is je bedrijfsresultaat altijd up-to-date en bespaar je tijd op de verwerking.

Snel en makkelijk elektronisch factureren
Maak en verstuur gemakkelijk e-facturen met een betaallink. Zo maak je snelle betaling mogelijk. En jij ziet of de factuur is bekeken of betaald. De factuur maak je in je eigen lay-out en verstuur je gemakkelijk via je smartphone.

Koppel je favoriete software
Breid je online boekhoudpakket uit met branchesoftware van Exact voor onder andere je order- en voorraadbeheer, of je project- of productieplanning. Of koppel met ruim 220 software oplossingen van onze partners en werk vanuit één centraal systeem.

Online samenwerken
Werk online samen met je eigen accountant of vind in het Exact Accountants Center de juiste expert die past bij jouw onderneming. Niet voor niets kozen al 5.600 accountants voor ons online boekhoudpakket.

Exact werkt altijd en overal
Vanuit huis, bij je klant of op kantoor; de software van Exact werkt overal. Beheer je belangrijke gegevens via laptop, smartphone en tablet. Onze mobiele app zit vol handige functies. Exact ondersteunt je groei én uitdagingen, zodat je bedrijf kan blijven draaien. Wat er ook gebeurt.

– Exact

Mogelijkheden Exact Online

Met de Exact Online integratie kan je voortaan handmatige handelingen veilig en betrouwbaar automatiseren. Met de integratie koppel je snel Exact Online aan ResalePartners.

 

Maak klanten automatisch aan in ResalePartners

Automatisch factuurinformatie importeren in Exact Online

De PDF factuur vanuit de portal is direct inzichtelijk in Exact Online

Toon de betaalstatus van facturen aan medewerkers en klanten en / of automatiseer het debiteurenbeheer

Pijl links

Meer informatie over de koppeling  met Exact Online

 

Maak klanten automatisch aan in ResalePartners

Voortaan hoef je nog maar op 1 plek klanten aan te maken. Door de integratie met Exact Online worden klanten direct aangemaakt als debiteur in de administratie die je instelt. 

 

Automatisch factuurinformatie importeren in Exact Online

Het handmatig importeren en exporteren van factuur informatie behoort tot het verleden. Bij het uitvoeren van de facturatie worden de boekingen / journalisering automatisch bijgewerkt in Exact Online. De administratie wordt zo automatisch bijgewerkt na facturatie vanuit de Portal.

 

De PDF factuur vanuit de portal is direct inzichtelijk in Exact Online

Bekijk in Exact Online direct de facturatie opgemaakt en verstuurd vanuit de ResalePartners Portal. Zo kan je werken vanuit 1 systeem en hoef je niet te wisselen tussen 2 systemen als je bezig bent in een van de administraties van Exact Online.

 

Toon de betaalstatus van facturen in ResalePartners aan medewerkers en klanten en / of automatiseer het debiteurenbeheer

De betaalstatus van factureren is in te zien op de klantkaart. Toon klanten en medewerkers of facturen betaald zijn. Klanten betalen sneller als je de betaalstatus toont. Neem contact met ons op als je waarschuwingen wil tonen bij achterstallige betalingen. Met bijwerken van de betaalstatus in de Portal heb je ook mogelijkheden om het debiteurenbeheer en de berichten volledig te automatiseren – tot aan de verzending per (aangetekende) post.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Haal het maximale uit ResalePartners door te integreren met jouw favoriete applicaties. Bespaar tijd en geld met de automatiseringen en controles.

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers

Laatste nieuws over onze integraties

Als eerste informatie ontvangen over nieuwe mogelijkheden?