Snelstart

Automatiseer met de SnelStart integratie

Boekhouden, factureren, btw-aangiftes, automatische bankkoppelingen, offertes, aanmaningen of uitgebreide rapportages: het kan in SnelStart.

 

  • Direct starten met al je klanten uit SnelStart in ResalePartners
  • Importeer snel en eenvoudig de mutaties in SnelStart
  • Factuurnummering afstemmen op jouw administraties
  • Wijzig grootboeken, journaliseringen en BTW instellingen
Meer info SnelStart
“SnelStart maakt boekhouden makkelijk voor meer dan 80.000 ondernemers en zo’n 3.900 accountants- en administratiekantoren. Betaalbare softwarepakketten voor de zzp’er en mkb’er. Bonnetjes inscannen, snel online factureren, de btw-aangifte met een druk op de knop. Automatische bankkoppelingen, offertes, betalingsherinneringen en uitgebreide rapportages, het kan allemaal. Op je mobiel, op je tablet, laptop of desktop, overal en altijd kun je bij je administratie, want die staat veilig in de cloud. tratie. Dat is de kracht van Syntess Atrium.”
 
– SnelStart

Mogelijkheden SnelStart

Met de SnelStart integratie kan je voortaan veilig en betrouwbaar jouw administratie koppelen aan ResalePartners.

 

Direct starten met al je klanten uit SnelStart in ResalePartners

Importeer snel en eenvoudig de mutaties in SnelStart

Factuurnummering afstemmen op jouw administraties

l

Wijzig grootboeken, journaliseringen en BTW instellingen

Pijl links

Meer informatie over de koppeling met SnelStart

 

Direct starten met al je klanten uit SnelStart in ResalePartners

Voor SnelStart hebben we een importer geschreven waarmee we je snel kunnen helpen bij de opstart. Zo kunnen we eenvoudig al je klanten direct inladen in de ResalePartners Portal en kan je direct beginnen.

 

Importeer snel en eenvoudig de mutaties in SnelStart

Na de facturatie, of wanneer je dit wenst, exporteer je snel een direct importeerbaar bestand voor SnelStart dat alle mutaties sinds de vorige import in de administratie bevat.

 

Factuurnummering afstemmen op jouw administraties

In onze Portal stel je een factuurreeks in die naadloos aansluit bij je administratie inrichting. We kunnen ook meerdere exports maken als je gebruikt maakt van meerdere administraties, we nemen dan graag je exacte wensen door voor SnelStart.

 

l

Wijzig grootboeken, journaliseringen en BTW instellingen

Bepaal in de Portal hoe je de omzet, inkoop en BTW van diensten aan jouw verschillende grootboeken wilt koppelen. Journaliseer met de import de boekingen. Bij wijzigingen in de administratie voer je dit snel door in de Portal. Met de overzichtelijk aanpasbare export blijf je in volledige controle.

 

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Haal het maximale uit ResalePartners door te integreren met jouw favoriete applicaties. Bespaar tijd en geld met de automatiseringen en controles.

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers

Laatste nieuws over onze integraties

Als eerste informatie ontvangen over nieuwe mogelijkheden?