Yes Telecom

Koppel ResalePartners met Yes Telecom

Yes Telecom is al bijna tien jaar onderdeel van KPN en biedt u graag het allerbeste. De ambitie van KPN is om met het KPN-merk alle klantgroepen in de verschillende segmenten te bedienen en de onbetwiste kwaliteitsleider te zijn.
  • Koppel jouw klanten snel aan Yes Telecom
  • Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen
  • Importeer mobiele verbruiksgegevens en koppel deze aan tariefplannen
  • Stel jouw eigen belbundels samen
Meer info Yes Telecom

“Yes Telecom is al bijna tien jaar onderdeel van KPN en biedt u graag het allerbeste. De ambitie van KPN is om met het KPN-merk alle klantgroepen in de verschillende segmenten te bedienen en de onbetwiste kwaliteitsleider te zijn. Daarom worden de sterke eigenschappen van de merken Yes Telecom, Telfort, Telfort Zakelijk en XS4ALL in KPN gebundeld.

Door de focus op het KPN-merk te leggen, kunnen zij hun middelen nog beter inzetten en de dienstverlening onder het KPN-merk nog verder verbeteren.”

 

– Yes Telecom

Mogelijkheden Yes Telecom

Met Yes Telecom kan je voortaan handwerk veilig en betrouwbaar automatiseren. Koppel snel aan ResalePartners.

 

Koppel jouw klanten snel aan Yes Telecom

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

Importeer mobiele verbruiksgegevens en koppel deze aan tariefplannen

Stel jouw eigen belbundels samen

Beheer jouw diensten in ResalePartners

0800/0900 kickback afhandeling

Pijl links

Meer informatie over de koppeling met Yes Telecom

 

Koppel jouw klanten snel aan Yes Telecom

Met behulp van de ingestelde referenties bij de leveranciers en de referenties in ResalePartners en/of de boekhouding maken we snel een automatische match tussen de verschillende pakketten. 

Lees meer

Zo zorgen we ervoor dat je snel een up-to-date registratie hebt en krijg je eenvoudige rapporten op afwijkingen in klanten, diensten of andere gegevens o.b.v. de matching.

Importeer verbruiksgegevens (CDR) en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van Yes Telecom. De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan gekoppeld. Hiermee factureer je eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan.

Lees meer

Vind daarnaast eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en toon klanten en medewerkers heldere rapportages die inzicht en informatie geven.

 

Importeer mobiele verbruiksgegevens en koppel deze aan tariefplannen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) maar ook de data kosten en sms kosten nationaal en internationaal, op van Yes Telecom.

Lees meer

De belkosten worden direct berekend en aan het juiste tariefplan en de juiste (bedrijfs)bundels gekoppeld. Factureer eenvoudig het verbruik naar jouw klanten, zelfs over meerdere inkoop leveranciers met 1 verkoop tariefplan. Vind eenvoudig alle uitgaande telefoongesprekken per telefoonnummer terug en krijg regie over het verbruik voor jouw klanten en medewerkers.

 

Stel jouw eigen belbundels samen

ResalePartners haalt automatisch de belkosten (CDR’s) op van Yes Telecom. Voortaan bepaal je zelf hoe je bundels samenstelt en wat binnen en buiten de bundel valt. 

Lees meer

Met je eigen verkoop tariefplannen ben je volledig in controle om bundels samen te stellen, hoe je met de facturatie hiervan wilt omgaan en toon je eenvoudig medewerkers en klanten informatie over het bundelverbruik in een periode of realtime (* afhankelijk van frequentie en compleetheid aangeleverde belgegevens provider)

Beheer jouw diensten in ResalePartners

Stel je portfolio in en beheer de verschillende inkoop en verkoop diensten, contractadministratie, pakket opties, leveranciers en verbruiksmanagement. Stel afwijkingen voor specifieke klanten of groepen, Resellers/Agenten in en maak onafhankelijk van jouw leveranciers, specifieke en flexibele product-, tarief- en klantstructuren op. 

0800/0900 kickback afhandeling

Met de 0800 en 0900 mogelijkheden van de Portal is het mogelijk om de kickback en kosten voor de inkomende calls eenvoudig af te handelen. Zo zorg je ervoor dat je zelf in controle blijft van deze geldstromen.

Koppel met jouw favoriete tools en leveranciers

Haal het maximale uit ResalePartners door te integreren met jouw favoriete applicaties. Bespaar tijd en geld met de automatiseringen en controles.

Mis je jouw integratie?

Vraag jouw integratie aan in onze Roadmap of neem contact met ons op. Wij luisteren graag. Ook kun je hier bekijken welke aanvragen er al zijn gedaan en waar wij actueel mee bezig zijn.

1 service loket voor alle leveranciers

Laatste nieuws over onze integraties

Als eerste informatie ontvangen over nieuwe mogelijkheden?