Uitbreiding koppelingen met leveranciers
Geplaatst op: 12 juli 2020
Door: Dominique van Arkel

Teamleader toevoeging
We hebben de API van Teamleader gekoppeld. Hiermee is het nu mogelijk om de tickets van Teamleader te tonen in de portal & Klanten te synchroniseren met Teamleader (nieuwe aanmaken in de portal, wijzigingen updaten). Gebruik je ook Teamleader en heb je wensen, geef het dan aan ons door.

Exact Globe toevoeging
Exact Globe is toegevoegd aan de ondersteunde financiële systemen. Hiermee is het mogelijk om eenvoudig exports te maken naar de boekhouding en deze te personaliseren.

Snelstart toevoeging
Snelstart is toegevoegd aan de ondersteunde financiële systemen. Hiermee is het mogelijk om eenvoudig exports te maken naar de boekhouding en deze te personaliseren.

Motto uitbreiding
Vanuit Motto is het nu mogelijk om ook de verschillende telefoonnummers en andere referenties uit te lezen in de portal en zo de nieuwe diensten automatisch aan te maken. Het nieuwe maatwerk geeft daarnaast ook de mogelijkheid om direct de juiste keuze te maken als er verschillende mogelijkheden zijn.

RT ticketing uitbreiding
Het is nu mogelijk om de eigenaar van het ticket in de Portal te wijzigen. Daarnaast is het mogelijk om op meer manieren met RT te communiceren als de Workflow ook gebruikt wordt. De workflow kan nu RT-tickets maken en wachten tot ze gesloten zijn en dan verder gaan.