Vacature: implementatie specialist

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Wil jij meer dan applicatiebeheer alleen? Als implementatie specialist bij Resale Partners ondersteun, implementeer en beheer je (maatwerk) applicaties voor onze klanten. Een echte allround functie waarbij goed klantcontact “key” is. Is dit jouw volgende stap?

Over Resale Partners

Onze missie is het onafhankelijk en flexibel maken van telecom resellers met een toekomstvast en open platform dat door integratie deze resellers in staat stelt om de klantervaring en klanttevredenheid centraal te stellen.

Onze visie

Telecom en IT diensten worden een nutsvoorziening waarbij de ervaring belangrijker is dan de techniek. Klanten kiezen de partij die een Coolblue ervaring geeft: eenvoudig, duidelijk en met aandacht voor de klant. 

Bij Resale Partners hebben we jaren ervaring binnen de Telecom en ICT markt en met softwareontwikkeling. Ervaring die we graag inzetten om Telecom en ICT aanbieders te helpen om hun klant ervaring te verbeteren en de administratieve processen te versimpelen.

Zo ontwikkelen we software om informatie vanuit verschillende systemen en databronnen aan elkaar te koppelen en eenvoudig te vertalen in een klant portal en een volledig flexibele facturatie oplossing. Denk daarbij aan het inlezen van diensten, gespreksdetails en inkoop facturen van diverse leveranciers en het koppeling met ticketing-, sms- of boekhoudsystemen.

Onze partners hebben hiermee 1 systeem waar al hun klanten, diensten en abonnementen in geregistreerd zijn. Gesprekskosten zijn inzichtelijk en tegen eigen gewenste tarieven te beprijzen en mobiele databundels kunnen samengesteld worden, onafhankelijk van de leveranciers. Facturen kunnen gemaakt of gedetailleerd worden per kostenplaats, PO nummer, klant lokatie, dienst groepering en vele andere doorsnedes. Hiermee kan met 1 druk op de knop zowel abonnement- als verbruikskosten in rekening worden gebracht. Klanten kunnen vervolgens inzoomen op de ontvangen factuur door op de portal in te loggen en al hun abonnementen en gesprekken bekijken.

De functie van implementatie specialist

Als implementatie specialist bij Resale Partners begeleid je onze klanten tijdens de implementatie en ingebruikname van onze software. Je neemt ze letterlijk aan de hand om te zorgen dat zij alle mogelijkheden optimaal benutten. Waar mogelijk ontlast je het proces met batch operaties. Je werkt samen met de ontwikkelaars die het technische gedeelte voor hun rekening nemen. Je bent de spil die zorgt voor een optimale onboarding van klanten die onze software gaan gebruiken. 

De puntjes op de i zijn belangrijk voor je, je wilt begrijpen wat je doet, hoe de software functioneert, wat het kan en eventuele verbeteringen voorstellen. Omdat je de klant ondersteunt bij het hele implementatieproces ben je met de klant ook echt bezig met operationele zaken als bulk wijzigingen of imports. Soms is dat op lokatie bij de klant, meestal bij ons op kantoor of op je thuiswerkplek met bijvoorbeeld Teamviewer of telefonisch.

Na de implementatie van de klant blijf je het aanspreekpunt voor eventuele voorkomende vragen of wijzigingen bij de klant en zorg je dat er naslagwerk is in de vorm van documentatie en handleidingen (functioneel). Kortom: een hele brede en verantwoordelijke rol waarbij je direct in contact staat met onze nieuwe en bestaande klanten en onze ontwikkelaars.  

Je speelt een centrale rol in de verzameling van wensen en toetsing van nieuwe features en verbeteringen bij bestaande klanten. Van geselecteerde features volg je de voortgang bij de ontwikkelaars en zorg je voor de communicatie zodra ze beschikbaar komen. 

Functie eisen

Binnen deze rol is het belangrijk dat je communicatief sterk bent, een klant- en servicegerichte instelling hebt. Je kan zelfstandig implementatie projecten oppakken, maar vergeet ondertussen niet dat je onderdeel bent van een team.

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met applicatiebeheer
 • Interesse in financieel administratieve processen
 • Kennis van de telecommarkt of ICT markt is een pré
 • Enige ervaring met SQL heb je of wil je leren
 • Je bent handig met data bestanden, je kunt ze importeren en verwerken in Excel en vertalen naar een rapport
 • Je kunt nieuwe functionaliteit testen en gebruikersdocumentatie en presentaties schrijven

Wat bieden wij:

 • Leuke collega’s
 • Een goed salaris, passend bij deze functie
 • Een groeiende organisatie waar je aan kan meebouwen
 • Flexibele werkomgeving qua werkuren (en -locatie)
 • Laptop en telefoon
 • Reiskostenvergoeding
 • Dagelijks verzorgde (en door ons betaalde) lunch

Solliciteren?

We ontvangen graag je CV met motivatie. Die kan je sturen naar Jorn Jansen via j.jansen@resalepartners.nl of bel Jorn voor meer informatie op 06-24227486.