ResalePartners

De Telecom & ICT integratie voor controle en facturatie

Met ons onafhankelijke middleware platform wordt resale van Telecom en ICT weer eenvoudig. We integreren naadloos met al jouw bestaande tools, zoals jouw CRM, PSA, RMM, Ticketing en Boekhoudsoftware. Hiermee controleer en factureer je moeiteloos alle Telecom en ICT-leveranciers.

Bespaar tijd en geld door het automatiseren van dubbel werk. De tijd die facturatie kost, de handmatige controles en de afhankelijkheid van een paar collega’s lossen we op zodat jij je weer kan focussen op wat echt belangrijk is, de tevredenheid van jouw klanten.

$

Automatisch al jouw leveranciers koppelen

Bekijk hier de 2 voordelen

$

Voorkom fouten in jouw inkoop en verkoop

Bekijk hier de 3 voordelen

$

Optimaliseer jouw verdienmodel

Bekijk hier de 3 voordelen

$

Snel en flexibel klanten factureren

Bekijk hier de 2 voordelen

Hoe brengt ResalePartners jouw bedrijf naar de top?

We maken Resale makkelijk door IT voor je te laten werken. We doen dit met slimme middelware en ons softwareplatform . Als Reseller wordt de complexiteit tussen de verschillende systemen en databronnen steeds ingewikkelder. Klanten verwachten 1 factuur en portal met daarop alle verschillende diensten, geharmoniseerd in een overzichtelijke weergave.

Als Reseller wil je eenvoudig en snel salestrajecten en winkansen vergroten. Jouw klanten worden steeds veeleisender en verwachten online bediening met 1 self-service portaal voor management, gebruik en inzichtelijkheid. Jouw facturatie en controles worden steeds complexer en de marges dienen eenvoudig inzichtelijk te zijn. Wij bieden jou de tools om dit mogelijk te maken.

Ries Stam

Meer weten?

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

of bel mij meteen.