Factureer jouw klanten snel en flexibel

Facturatiekosten, controles, afhankelijkheid van collega’s verminderen

Factureer alle leveranciers op 1 factuur. Laat facturatie niet onnodig veel tijd en aandacht kosten. Laat jouw facturatie niet afhankelijk zijn van collega’s. Het beheren van factuurstromen wordt vereenvoudigd door alle services en producten op te nemen in een maandelijkse factuur. Bovendien kan er een automatische koppeling worden opgezet met de leveranciers. Dit resulteert in een efficiënter en minder tijdrovend proces.

Wat is de uitdaging?

Als telecom- of ICT-directeur sta je voor de uitdaging van efficiënt factureren. Facturatie kan vaak een tijdrovend proces zijn, en het feit dat je als directeur afhankelijk bent van een paar collega’s maakt het er niet eenvoudiger op.

Een van de grootste obstakels is het gebrek aan tijd en aandacht die je kunt besteden aan facturatie. Het is daarom essentieel om een manier te vinden om het factureringsproces te stroomlijnen en te automatiseren.

Een ander probleem is de afhankelijkheid van een paar collega’s bij het facturatieproces. Als zij bijvoorbeeld afwezig zijn of overbelast raken, kan dit leiden tot vertragingen en een verstoring van de facturatiecyclus. Dit maakt het moeilijk om consistentie en efficiëntie te garanderen.

Wij bieden de oplossing!

Met ons platform, factureer je alle verkoop van verschillende leveranciers op één factuur aan de klant binnen gemiddeld 2 uur. Hou zelf overzicht wat je bij welke leverancier inkoopt en verkoopt aan de klant.

De tijd die jouw facturatie kost en de tijd die je spendeert aan de zorgen of al jouw facturatie wel klopt, lossen wij op met ons krachtige portal.

Met ResalePartners kost jouw facturatie gemiddeld minder dan 2 uur en hoef je je niet meer de hele dag bezig te houden met administratie.

ResalePartners genereert automatisch alle facturen. Zo ben jij niet meer afhankelijk van een paar collega’s.

Met onze facturatie module kun jij:

  • Zelf facturen draaien, controleren en versturen
  • Per klant een .pdf en UBL en Excel bijlage van de factuur meesturen
  • Een factuur erbij zoeken om alle vragen van jouw klant te beantwoorden
  • Een volledige factuur of een deel van een factuur crediteren
  • De lay-out van jouw facturen aanpassen in de portal
Ries Stam

Meer weten?

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

of bel mij meteen.